2016 m. birželio 2 d., ketvirtadienis

Beauty talk 2016.06.02


Pagaliau kviečiu gerti kavą (o geriau šaltą arbatą su daug ledo) kartu ir skaityti Beauty Talk rubriką. Lietuvos blogerės pasitinka vasarą naujais drabužių deriniais, ryškiais ir švelniais drabužių atspalviais. Grožio blogerės išbando visus naujas kosmetikos priemones, o mes susitikome ne kur kitus, kaip per Kiehl's parduotuvės atidarymą. Kaip ir žadėjau, bendra nuotrauka. Kviečiu pusę valandos praleisti kartu...








Pagaliau atšilus orams galima traukti iš spintos visus vasarai skirtus drabužius, nešioti baltos ir pastelinių atspalvių švarkus, kelnes, sukneles, būtent taip, kaip tai daro Inna. Žinote, kas patiko labiausiai, jos nerealiai graži apyrankė, žiūrime nuotraukas jos bloge.


Pristatau dar viena mados blogerę, Gema, likau labai sužavėta jos skonio pojūčių, drabužių, bei spalvų pasirinkimų. Labai daug gražių drabužių derinukų jūsų laukia jos bloge.


Pilnai sutinku su Mažena, kaip smagu turėti suknelę, kuri niekada neatsibosta, atrodo gražiai, o svarbiausiai, atrodo skirtingai ir tinka bet kokiai progai. 



Darja pasitinka vasarą su ilga raudona suknele, kuri idealiai tinka tik dienai, tiek vakarui. Aš irgi tokios noriu, bet juk negalima dviejų vienodų suknelių... Ech, kodėl aš jos nepamačiau pirma???


Tikriausiai nėra ko slėpti, mūsų gyvenimai ne tik blogas ir facebook puslapiai, bet dar ir Instagram, prižadu, tokios Kotrynos jūs dar nematėte, žiūrime jos naujus video ir daugybę nuotraukų.



Prisiminate, praeitą savaitę man labai patiko Sandros guminiai Melissa batai? Prašau, naujas drabužių derinukas kiekvienai dienai ir tobuli batai. Kas gali būti geriau?


Dar vienas drabužių derinukas skirtas kiekvienai dienai, minimum detalių ir neutralios spalvos, būtent tai vadinama geru skoniu.




Enrika pasitinka vasarą Kopenhagoje, labai gražūs vaizdai ir tobula juoda suknelė tinka bet kokiai progai.


Šį kartą Justinos plaukai jau nebe violetiniai, o žali tačiau irgi atrodo labai vasariškai. Mano žvilgsnis sustojo tiek kuprinės, nieko kito aš jau nemačiau...



Jurgita savo blogo skaitytojams pasakoja apie Makadamijų aliejaus naudą ir teigiamą poveikį plaukams, veido ir kūno odai. Plačiau skaitome bloge 'Apie grožį"


Kokius šepetėlius pirkti, amžinas klausimas, į kurį bando atsakyti Karolina savo bloge. Ji pasakoja skaitytojams kokius makiažo šepetėlius turėti būtina, juk be geros kokybės šepetėlių neįmanomas nei vienas makiažas.


Dievinu blogo apžvalgas apie antakių priežiūros priemones, tikriausiai dėl to, kad man šį temą yra labai aktuali. Nors aš ir jau (bent jau taip atrodo) atradau savo antakių priemonę iš NYX, vis žvalgausi į Anastasia Beverly Hills pusę.


Be ryškaus atspalvio lūpų dažo šį vasarą tiesiog neįmanoma, Patricija jau išbandė PUPA Lip Duo naujieną, spalva tikrai tobula.


Ploju atsistojus Monikai, dar tokio straipsnio palyginimo apie natūralią kosmetiką su įprasta nesu skaičius. Labai rekomenduoju.


"Kosmetikos užrašai" bloge skaitome apie Bellapierre "Go Natural" šešėlių paletę. Be jokios abejonės, spalvos labai primina Urban Decay, o kokybė irgi nenusileidžia, tačiau sudėtis natūrali ir draugiška. Kas gali būti geriau?


Pasiruošti vasarai ir būti visiškai baltai galima su Dove Summer Reviver savaimio įdegio kremu, kuris palaipsniui suteikia kūnui švelnų įdegio efektą. Toks kremas stovi ir mano vonioje, prieš vasarą jis naudojamas dažniausiai iš visų.


Man atrodo šių Gabriella Salvete blakstienų tušų dar nėra parduotuvėje, nes tokius ryškius įpakavimus tikrai pastebėčiau. O plačiau skaitome Viktorijos bloge.


Pabaigai Mildos pasakojimas apie Levandų kūno šveitiklį, tokios kūno priežiūros priemonės mano mėgstamiausios, dievinu kūno šveitiklius, ypač natūralios sudėties, o dar labiau, levandų ir rožių kvapo.




Tokia buvo mūsų  stilinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,









SHARE:

1 komentaras

  1. Ačiū už tokį gražų komentarą, Aliona! :) Tu esi šaunuolė darbštuolė. Tavo beauty talk rubrika visada labai įdomi, informatyvi ir laukiama! Įsivaizduoju, kiek laiko tenka praleisti prie kompiuterio, kad ją parašytum. Ploti reikia tau :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig