2016 m. birželio 2 d., ketvirtadienis

Redken Extreme Aanti-Snap nenuplaunamas kremas


Paskutiniu momentu, šnekant apie geriausias plaukų priežiūros priemones, mano bloge vis dažniau minimas Redken prekės ženklas. Esme ne tame, kad aš išdaviau Davines, aš kaip priklauso blogeriui testuoju vis naujas ir naujas kosmetikos priemones. Plaukai ir jų priežiūra, mano silpnybė, pati skaitau forumus ir kitų blogerių atsiliepimus, būtent todėl iš nusprendžiau išbandyti šį Redken nenuplaunamą plaukų kremą, skirtą lūžinėjantiems plaukams, nes visi atsiliepimas apie jį buvo arba geri, arba labai geri.


Redken Extreme Aanti-Snap nenuplaunamas kremas yra skirtas lūžinėti, skilinėti,  išsišakoti linkusiems plaukams. Šio kremo dėka yra glotninama plauko kutikulė, sumažinama šukavimo metu daroma žala bei stiprinami plaukai. Redken Extreme Aanti-Snap nenuplaunamas kremas yra sukurtas pagal specialią Redken drėkinimo sistemą, kuri aprūpina plaukus 3D atstatomuoju proteinų, lipidų, keramidų kompleksu, kurio dėka plauko kutikulė įgauna stiprumo ir yra apsaugoma iš vidaus.

Naudojimas: Redken Extreme Anti-Snap nenuplaunamą kremą naudokite ant lūžinėjančių ar pažeistų plaukų vietų arba ant visų plaukų. Nenuplaukite. Sušukuokite kaip įprasta.

Talpa: 250 ml.

Kaina: 25 EUR

Kur pirkti: www.inhair.lt

Įpakavimas:







Konsistencija:



Mano nuomonė:

Kai jau plaukai kiek atsigavo, pastebėjau, kad mieliau naudoju papildomos priežiūros plaukų priemones (aliejus ir kremus), vietoje sunkių kaukių. Gal tai įtakoja sezonas, juk vasarą nesinori apsunkinti plaukų, visiškai nesinori jų plauti kiekvieną dieną, o ir laiko sėdėti su kauke apie 20 minučių net pas mane nėra. Aš ieškau priemonių, kurios maksimaliau pamaitintų ir padrėkintų mano sausus galiukus, juos būtų lengva šukuoti, plaukai atrodytų sveikiau ir būtų apsaugoti nuo karščio (tiesinant ir džiovinant). Redken Extreme Aanti-Snap nenuplaunamas kremas būtent iš šios serijos, jis labai lengvos gelinės konsistencijos, kvepia saldainiais, lengvai pasiskirsto (aš paspaudžiu ant dozatoriaus du kartus, nes su bet kokia priemone svarbu nepadauginti, tepu plaukus nuo ausų iki galiukų). Po Redken All Soft plaukų šampūno (kuris yra kiek stipresnis, negu Blond Idol) aš naudoju šį kremą. Po naudojimo mano plaukai lygūs, sveikesni ir galiukai net ne tokie sausi, kaip įprastai. Plaukai nepraranda apimties, tačiau su jais susitvarkyti lengviau. Gaila, tik kvapas išgaruoja labai greitai. Po gero mėnesio šios priemonės naudojimo, galiu drąsiai teigti, visi geri ir labai geri atsiliepimai, tiesa. Jeigu reikia papildomos priemonės, kuri apsaugo plaukus nuo išsausėjimo, drėgmės praradimo, plius jų nepasunkintų, labai rekomenduoju Redken Extreme Aanti-Snap.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig