2016 m. birželio 2 d., ketvirtadienis

MISSHA Embo Gel kaukė (Vital Bomb)


Šiandien ketvirtadienis, o tai reiškia, kad savaitė beveik įpusėjo, liko tik kelios darbo dienos, tačiau tokie karščiai išvargina ne tik mus, bet ir mūsų veido odą. Pats laikas padaryti Missha vienkatinę kaukę, kuri ne tik gerai atpalaiduoja, drėkina, bet ir turi šaldomąjį poveikį (visos šio tiko kaukės turi šaltomąjį ir gaivianmąjį poveikį, todėl labai rekomenduoju jas išbandyti būtent tokiomis oro sąlygomis).



Gamintojo aprašymas:



MISSHA Embo Gel kaukė yra specialios tekstūros veido kaukė, prisodrinta natūralios esencijos, kuri itin efektyviai veikia Jūsų odą.
MISSHA Embo Gel kaukė yra unikalus produktas, kadangi:
  • yra prisodrinta natūralių augalų esencijų, kurios nuostabiai sudrėkins ir pamaitins Jūsų odą; 
  • veido kaukė yra iš skaidraus hidro-gelio, puikiai prisitvirtins ir nesuerzins net ir jautriausios odos;
  • veido kaukės ingredientai sudaro gyvybingumo suteikiantį kompleksą, į kurį įeina rojaus vaisiaus, Centella Asiatica ir Pinus Densiflora ekstraktai, kurie padeda atgaivinti ir suteikti reikiamos energijos Jūsų odai.
Naudojimas. Naudoti švariai nuplovus veidą ir patepus jį toniku. Atplėšus pakuotę, nuimkite apsauginę plėvelę nuo kaukės ir paskirstykite kaukę ant veido. Palikite ją 20-40 min. Nuimkite kaukę ir švelniai pamasažuokite veidą, leidžiant esencijai pilnai įsigerti.
Kaina: 2,90 EUR
Kur pirkti: www.topbeauty.lt









Mano nuomonė:

Jeigu iki šiol vienkartinės veido kaukės palikdavo jus abejingus tokiems grožio procedūroms, pažadu, šitos Embo kaukės jums tikrai patiks. Jos yra gelinės tekstūros, labai minkštos ir malonios veidui. Taip, laikosi kiek prasčiau negu medžiagines, tačiau tai tik pliusas, užtenka daryti kelis darbus vienu metu, leiskite sau pailsėti ir pasimėgauti veido procedūra po sunkios darbo dienos. Embo kaukė susideda iš 2-jų dalių (viršutinė ir apatinė), būtent todėl ji labai gerai priglunda prie jūsų veido. Rekomenduoju labai trumpai palaikyti kaukę šaldytuve, būtent tada pajausite šaldomąjį poveikį, o po naudojimo veidas bus stangresnis, padrėkintas ir pailsėjęs. Tokias kaukes galima naudoti prieš renginius veidui atgaivinti, arba tiesiog kaip SOS priemonę prieš proginį makiažą. Pradžioje giliai valanti kaukė, o tada drėkiname veidą būtent su Embo kauke. Mano turimas variantas - Vital Bomb, iš tikrųjų labai didelio skirtumo nėra, visos kaukės labai gerai drėkina, atstato, stangrina ir atpalaiduoja.
Ar rekomenduoju? O taip, tikrai taip, šitos kaukės iš visų išbandytų MISSHA kaukių patiko labiausiai.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig