2016 m. birželio 23 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.06.23


Aš jau namuose, nuėjau į visus susitikimus, sulaukiau kurjerių ir išbandžiau beveik visas gautas naujienas, plius pradžioje padariau nuotraukas. Galima skirti dėmesio ir Beauty Talk rubrikai, šiandien prasideda ilgasis savaitgalis, tikiu, kad ne visi išvažiuoja prie jūros, todėl kviečiu gerti šaltą kavą kartu ir skaityti geriausius šios savaitės Lietuvos grožio ir mados blogerių įrašus.





Pradėsime nuo labai vasariško Darjos drabužių derinuko, manau spalvos suderintos tobulai, nors ir nėra ryškaus akcento, Darja atrodo tobulai.



Labai gaila, kad pati praleidau Lauros Daili mados pasirodymą, tačiau arba atostogos, arba darbas. Sandra pasirinko juodą suknelę ir labai gražius akštakulnius, tikrai neprašovė ir buvo dėmesio centre.



Paprastumas yra gerai, paprasta pilka suknelė atrodo tobulai, daugiau nuotraukų Ingos bloge. Manau tokio tipo suknelė turėtų atsirasti kiekvienos iš mūsų drabužinėje.


Ar atpažinote šią merginą? Taip, taip, čia Ieva ir jos nauja šukuosena. Pagaliau dar vienas įrašas bloge, Ieva, mes tavęs labai pasiilgome...


Aš net nežinojau, kad kažkur Lietuvoje yra tokia tobula vieta, kur taip gražu, kur daug žvaigždžių ir viskas blizga. 

Labai spalvingas drabužių derinukas ir linksmos nuotraukos laukia jūsų Mortos bloge


Justina atrodo tobulai, be galo malonu ir įdomu skaityti jos blogą, o dar maloniau susitikti asmeniškai, nes žmogus turi savo stilių, tuo viskas pasakyta. Šaunuolė.



Aš irgi labai mėgstu auskarus, taip, taip, mūsų su Salomėja skoniai tikrai skirtingi, tačiau man buvo be galo įdomu įkišti nosį į jos papuošalų dėžutę, labiausiai patiko paprikos, manau net pati tokias nešiočiau.




Matiniai lūpų dažai nepalieka savo pozicijų, jie bus dar madingi iš kitais metais, todėl skaitome apie juos Maženos bloge.


Saflora kūno priežiūros priemonės tobulos, nuostabūs kvapai ir natūrali sudėtis, Modesta išbandė kūno sviestą, aš irgi bandžiau, labai patiko ir tiko, bet top Saflora kūno priežiūros priemonė - kūno šveitiklis su prieskoniais.


Jurgita bloge "Apie grožį" pasakoja apie VIVI Fruity dušo želę, manau būtent tokių kvapų ir reikia vasarai.


Aš esu labai didelė vonios procedūrų fane, todėl su nekantrumu laukiau būtent šios apžvalgos, nes ne tik priemonės pavadinimas, bet ir konsistencija traukia akį.



Jeigu Kotryna jau spėjo parašyti apžvalgą apie naują Lancome vasaros kolekciją, aš spėjau tik padaryti nuotraukas. Niekada nepamiršiu kaip šokinėjau viešbutyje prie baseino bandydama pagauti teisingą kampą, kad pudros veidrodyje matytųsi palmės. Vienu žodžiu, labai rekomenduoju perskaityti, mes išsirinkome skirtingus atspalvius, todėl manau bus tikrai įdomu.


Keliauti yra labai faina, aš pirmoje vietoje bėgu ne į muziejų, o į kosmetikos parduotuvę, žiūrėti naujienų. Na tikrai nebūčiau aš, tačiau manau visi grožio blogeriai užsienyje užsuka į kosmetikos parduotuves. Karolinos pasakojimas apie naują Essie nagų lako kolekciją laukia jūsų jos bloge.

Prisipažinsiu, aš labai retai naudoju makiažą fiksuojančias priemones, kodėl? Net pati nežinau, tačiau Evos atsiliepimas apie Irban Decay Make up setting spray buvo perskaityti ne tik įdomu, bet ir naudingą, todėl ir susimąsčiau.



Įdomiausiu Patricijos šios savaitės įrašu pripažintas apie mineralinius pigmentus, bent jau man buvo tikrai labai įdomu pažiūrėti ir spalvas ir pigmentaciją. Apie Bellapierre Shimmer Powder kviečiu skaityti jos bloge


Antakiai veido rėmas, todėl labai rekomenduoju Monikos įraša apie antakius ir Lily Lolo antakių priemonę. Aš jau pati labai seniai žiūriu į šios kosmetikos priemonių pusę, bet dar nieko ir neišbandžiau.


Aš manau kiekvienas iš mūsų jau spėjome apsilankyti Kiehl's parduotuvėje, o jeigu dar nespėjote, tai labai rekomenduoju. Taip pat kviečiu skaityti Viktorijos įrašą apie Kiehl's populiariausias veido priežiūros preimones, kuriuos jau spėjome ne tik išbandyti, bet ir pamilti, apie  koncentratus, manau tai padės apsispręsti kokį iš jų verta išbandyti.

Tokia buvo mūsų madinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,

Gero savaitgalio,












SHARE:

3 komentarai

  1. Labai neblogi produktai. Visai įdomu būtų išbandyti. Labai sudomino ta priemonė antakiams. O kiek laiko trunka siuntos pristatymas?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai neblogi produktai. Visai įdomu būtų išbandyti. Labai sudomino ta priemonė antakiams. O kiek laiko trunka siuntos pristatymas?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Rašykite merginoms tiesiogiai į blogą, manau ten jos greičiau atrašys į komentarus, nes aš apie pristytmą nežinau nieko ;0-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig