2016 m. birželio 24 d., penktadienis

Keune plaukų ir kūno priežiūros linija su UV filtrais SUN SUBLIME


Jeigu dauguma dar domisi ir tikrai perka saulės priežiūros priemones kūnui, tai apie plaukus  pamirštame visai. Artėja karščiausias vasaros sezonas, dauguma planuoja atostogas, todėl aš labai rekomenduoju atkreipti dėmesį į plaukų priežiūros priemones su UV filtrais. Šiandien mes pašnekėsime apie daugiafunkcinę Keune SUN SUBLIME priežiūros liniją.




Keune drėkinantis plaukų ir kūno šampūnas SUN SUBLIME kasdieniam naudojimui skirta plaukų priežiūros priemonė. Šampūnas praturtintas kviečių baltymais, provitaminu B5 ir nuo chloro saugančia medžiaga, kurie pašalina apsaugos nuo saulės produktų likučius ir chlorą bei drėkina plaukus ir kūną. Keune drėkinantis plaukų ir kūno šampūnas SUN SUBLIME itin tinka po deginimosi saulėje, maudynių jūroje ar chloruotame vandenyje, nes jis pašalina specifinį chlorkalkių kvapą bei yra tinkamas kūnui plauti. 

Keune kondicionierius plaukams su UV filtrais SUN SUBLIME yra saulės pažeistiems, išsausėjusiems bei suskilinėjusiems plaukams skirta priežiūros priemonė. Kondicionierius praturtintas taukmedžio sviestu, polimerais, amonio druskomis ir UV filtrais, kurie giliai maitina ir drėkina plaukus, saugo nuo neigiamo saulės spindulių poveikio. Naudojant produktą plaukai tampa natūraliai žvilgantys, lengviau iššukuojami.

Naudojimas: kondicionierių naudokite ant Sun Sublime šampūnu išplautų plaukų. Įtrinkite plaukus ir palikite 1-3 minutėms. Užpilkite šiek tiek vandens, kad kondicionierius tolygiai pasiskirstytų po plaukus. Gerai nuskalaukite ir nusausinkite rankšluosčiu.

Keune aliejus plaukams ir kūnui su vitaminu E ir UV filtrais SUN SUBLIME yra prieš deginimąsi saulėje plaukų ir kūno priežiūrai skirta priemonė. Aliejus praturtintas vitaminu E ir drėkinamosiomis medžiagomis,saugančiais plaukus ir galvos odą nuo žalingo saulės spindulių poveikio. Plaukai tampa natūraliai spindintys, įgauna daugiau apimties. Atsparus vandeniui.
Naudojimas: purkškite ant drėgnų plaukų ir odos prieš deginantis saulėje ir deginimosi metu. Modeliuokite plaukus pagal pageidavimą. Po saulės vonių reikėtų aliejų nusiplauti. Pakankamai riebi priemonė.

Kaina: šampūnas - 11,60 EUR,  kondicionerius -13,60 EUR, aliejus- 13,30 EUR

Kur pirkti: www.inhair.lt ir www.topbeauty.lt

Įpakavimas:











Mano nuomonė:

Kiekvieną dieną atostogaujant Turkijoje sakiau "ačiū, Dievui", kad pasiėmiau šitas Keune priemones su savimi. Tikriausiai reikia pradėti nuo minuso (na bent taip man atrodė pačioje pradžioje, kad buteliukai labai jau dideli, sunkūs ir užima pusė lagamino), tačiau priemonės yra daugiafunkcinės. Plaukų šampūną galima naudoti kaip dušo želę, o aliejukas naudojamas ne tik plaukams, bet ir kūnui, nes turi SPF 8, mažai, bet pakankamai tam, kad nesudegti. Atvažiavus į viešbutį aš supratau, kad baseinuose chloro nėra, tačiau jūros vanduo buvo be galo sūrus, mano nuostabai iš po krano duše bėgo irgi sūrus vanduo. Aš tikriausiai nepasakosiu, kaip po tokio vandens atrodo plaukai (žinau, kad atostogaujant, tokie dalykai pasitaiko labai dažnai nepriklausomai nuo viešbučio kategorijos), todėl super drėkinamųjų priemonių plaukams labai reikėjo. Keune Saulės linijoje - plaukų šampūnas ir kondicionerius, jie kreminės konsistencijos, labai koncentruoti, naudojasi taupiai, skirti sausiems plaukams. Po naudojimo mano plaukai buvo švelnūs ir šilkiniai, jų nereikėjo tiesinti, jie buvo sunkūs ir blizgantys (ant kaip tai buvo įmanoma). Aš manau būtent tokių priemonių ir reikia atostogoms, kad maksimaliai maitinti ir drėkinti plaukus, plius sumažinti jų priežiūros ir šukavimo laiką. Vakare, po deginimosi, mes visi norime būti gražūs, nes laukia ir vakarienė, ir susitikimai, tačiau visiškai neturime nei noro, nei laiko plaukų priežiūros, būtent priemonės privalo padaryti už mus tą darbą, juk atostogos yra atostogos. 
Na ir dar kelis žodžius noriu pasakyti apie aliejuką, kuris patiko labiausiai, ir jau liko tik ant dugno. Aš jį naudojau  kaip kaukę plaukams prieš deginimąsi, plaukai buvo apsaugoti nuo UV spindulių ir pamaitinti, taip pat aliejų galima naudoti kaip priemonę nuo UV spindulių kūnui. Be galo patogu, jis nėra riebus, greitai susigeria ir maloniai kvepia, tikriausiai tai tobuliausia ir geriausia šios produktų linijos priemonė.
Labai rekomenduoju vasarai pirkti būtent tokio tipo priežiūros priemones, na o važiuojant atostogauti tokios priemonės yra būtinos.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig