2016 m. birželio 24 d., penktadienis

Lancome Belle de Teint Powder Glow Trio bronzinė pudra (spalva 11 belle de teint)


Kaip ir žadėjau, šiandien šnekėsime apie Lancome vasaros kolekciją, aš per atostogas specialiai pasistengiau padaryti kaip įmanoma gražesnės priemonių nuotraukas, juk tokia įspūdinga 3-jų spalvų bronzinė pudra to tikrai verta. 










Rezultatas:



veidas:

Lancome Miracle cushion Fluid (spalva 03)
Lancome Belle de Teint Powder Glow Trio bronzinė pudra (spalva 11 belle de teint)

akys:

Lancome Hypnose Stylo (spalva Kaki Voyageur)

 Lancôme Grandiôse Extrême Mascara

lūpos:

Lancome L'Absolu Creme De Brillance  (spalva 47)




Mano nuomonė:

Labai ilgą laiką mano mėgstamiausiais bronzantais buvo Guerlain, jų limituoto leidimo kolekcijos buvo tikrai tobulos, bet praėjo laikas, auksiniai blizgučiais jau tikrai pabodo, nes tokio tipo pudros labai gražiai atrodo nuotakose, tačiau vargu ar aš noriu vasarą blizgaus bronzinio efekto ant viso veido. Tikrai ne, todėl ieškojau ką nors naujo, įdomaus ir verto dėmesio. Wow, kokia ištiktųjų graži vasaros Lancome kolekcija, ne tik graži, bet ir apgalvota. Šnekant apie bronzinę pudrą (aš nusprendžiau, kad kiekviena priemonė verta dėmesio ir atskiro įrašo) noriu pasakyti, kad ji 3 atspalvių, spalvas galima naudoti kaip visus kartu, taip ir atskirai darant kontūravimą. Spalvų sektoriai pakankamai dideli, todėl pigmentai ir atspalviai nesusimaišo. Mano pudros spalva yra šviesiausia, ją galima naudoti ant viso veido, taip ir darau po atostogų, o su tamsiu atspalviu labiau paryškinu skruostus. Pudros pigmentacija nėra labai sipri, padauginti spalvos bus tikrai sunku, šiuo atveju tai didelis pliusas, nes pudrą galima naudoti ant viso veido be jokios baimės. Šnekant apie įpakavimą noriu pasakyti, kad jis be galo gražus, tačiau nėra super praktiškas, didelis pliusas - šepetėlis, kuri tikrai galima naudoti, minusas - norėtųsi velvetinio maišelio pudrai įsidėti tam, kad nesusibraižytų dėžutė.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad šį pudra tikrai naujos Lancome vasaros kolekcijos žvaigždė, tiek gėlės, kurios išspaustos ant pačios pudros, tiek pačios pudros atspalviai, tiek matinė tekstūra, tiek gražus įpakavimas, viskas yra tobula. Labai rekomenduoju atkreipti dėmesį ir išbandyti.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig