2016 m. birželio 30 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.06.30


Gero vakaro, mano brangieji, dauguma blogerių atostogauja, aš pati ką tik grįžau po atostogų, bet dirbti visai nesinori, karštis veikia žvėriškai, tenka pusė darbų daryti per prievartą arba skubėti nuveikti pagrindinius nuo pačio ryto arba vėlai vakare. Šiandien kviečiu kartu gerti šaltą arbatą ir skaityti Beauty Talk rubriką, įrašų nėra labai daug, tačiau aš išsirinkau geriausius ir geriausių.



Šią Beauty Talk rubriką noriu pradėti juo Darjos įrašo apie naujas pagalves, kuriuos ji nusipirko per išpardavimą. Noriu priminti, kad geras skonis, tai ne tik gražūs drabužių derinukai, bet ir stilingi namai. Žiūrime nuotraukas


Kur ieškoti mados? Manau geras klausimas, man net labai aktualus, o atsakymo ieškome Justinos bloge.



Inga savo blogo skaitytojams siūlo pasigaminti kūno šveitiklį patiems, reikia visai nedaug: kokosų aliejaus ir rudojo cukraus. Būtinai išbandysiu receptą namuose.



Monoi De Tahiti aliejus vienas iš mano mėgstamiausių, todėl su malonumu perskaičiau Lauros naują įrašą bloge, aš pastoviai naudoju ir perku jį iš  Ambroozija parduotuvės, manau reikia užsukti ir į Kvapų namus.


Ačiū labai Karolinai už atsiliepimą ir nuorodą, dabar žinosiu kur ieškoti tobulai kvepiančių žvakių.



Aš jau labai seniai svajoju išbandyti Filorga veido priežiūros priemones, turiu kelis mėginukus, bet vis neužtenka laiko, prisipažinsiu, gaunu be galo ir krašto pilnų priemonių testavimui, todėl mėginukams laiko visiškai nėra, bet perskaičius Kotrynos atsiliepimą, ištraukiau mėginukus ir padėjau matomoje vietoje.


Patricijos bloge skaitome apie KIKO kosmetiką, dauguma iš mūsų šią vasarą tikrai keliaus, todėl yra labai didelė tikimybė pamatyti KIKA kosmetikos stendus. Mane irgi labai domina šios kosmetikos priemonės, bet garbės susipažinti artimiau su priemonėmis dar neturėjau.



Apie Foamous naujieną skaitome Salomėjos bloge, pritariu, vyriški putų pavidalo kvepalai irgi verti dėmesio, jie gaivesni ir tinka net moterims. 


Mano gautos Artistry priemonės vis dar laukia savo testavimo eilės, nes dėl atostogų procesas labai užsitęsė, o kol kas skaitome Viktorijos atsiliepimą ir žiūrime nuotraukos. Sakyčiau spalvos labai gražios ir pigmentuotos.



Simona džiugina savo blogo skaitytojus labai gražiais drabužių derinukus, kiek žiūriu į merginų auksinius batelius, vis negaliu atitraukti akių, gal man irgi jau reikia pasiduoti madai?


Dar vienas tobulas šios savatės drabužių derinukas Sandros bloge, labai patiko jos kardiganas, manau man tokio irgi labai reikia. O šiandien Sandros Instagram pačiau tobulą rankinę, Sandra, padaryk rankinės nuotraukas į blogą.



Ir pabaigai Enrikos Atostogų 'must have', kaip aš jau rašiau Enrikai, būtent šitie Jimmy Choo akiniai guli ant mano stalo, atrodo tobulai, tiesiog tobulai. O drabužių derinuko su šiais akiniais laukite bloge jau rytoj.

Tokia buvo mūsų karštą vasaros savaitė,

Ačiū, kad skaitote,





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig