2016 m. liepos 1 d., penktadienis

Mary Kay NouriShine® Plus™ lūpų blizgis (Peach Glow) ir Lūpų kontūro pieštukas (Neutral)


Kartais pirmas įspūdis būna apgaulingas, o spalvos įpakavime atrodo visiškai ne taip, kaip ant lūpų, būtent taip buvo ir su šiuo Mary Kay lūpų blizgiu ir pieštukus. Aš nelabai mėgstu rožinės spalvos lūpų dažų arba blizgesių, būtent todėl taip ilgai ir neišbandžiau šių priemonių, tačiau po vieno pabandymo supratau, wow, kokia tobula švelniai rožiniai nude spalva, kuri idealiai tinka prie ryškesnių spalvų akių makiažo.




Mary Kay® NouriShine Plus™ Lūpų blizgis be jokių kompromisų pasirengęs tapti geriausiu Jūsų draugu – kad lūpos būtų gražios šiandien ir rytoj! Praturtintas naudingais ingredientais šis lengvas blizgis suteikia žėrintį spindesį ir sodrius atspalvius. Kai tik užtepsite šią kreminės konsistencijos, ypatingai patogią formulę, iškart suprasite, kad tai nėra įprastas lūpų blizgis. Mary Kay® NouriShine Plus™ Lūpų blizgis suteikia briliantinį blizgesį ir intensyvų drėkinimą, kurio dėka lūpos išlieka minkštos ir glotnios. Maitinamosios, nelimpančios formulės sudėtyje yra antioksidantai vitaminai ir augaliniai mineralai, kurie lygina, apsaugo ir drėkina lūpas. Lengvas, ilgai išliekantis blizgis nepalieka lipnumo pojūčio, nepriekaištingai pasidengia.

Talpa: 4,5 ml.

Kaina: 13 EUR

Lūpų kontūro pieštuką privalo turėti tos moterys, kurios nori pabrėžti lūpas, suteikti joms blizgesio ir toms moterims, kurioms svarbu, kad lūpų spalva nesusisluoksniuotų ir nenubėgtų. 
Gležna lūpų oda yra linkusi prarasti drėgnumą, kadangi su amžiumi ji tampa plonesnė, smulkios linijos ir raukšlės ant lūpų ir aplink jas tampa labiau matomos. ”Mary Kay®” lūpų kontūro pieštukai suteikia daugiau nei tik natūraliai pabrėžtas lūpas, jie taip pat turi papildomų odos priežiūros privalumų, tokių kaip senėjimo požymius mažinantys ingredientai, kurie apsaugo lūpas, drėkina jas ir tuo pačiu suteikia puikią blizgančią spalvą. Natūralūs atspalviai yra panašūs į natūralius lūpų atspalvius, todėl pieštukas susilieja su lūpomis ir puikiai dera su “Mary Kay®” kreminiais lūpų dažais ir “Mary Kay® NouriShine Plus™” lūpų blizgiais. Jums daugiau nebereikės svarstyti, kuris pieštuko atspalvis labiausiai atitinka Jūsų lūpų dažų atspalvį! Be to, skaidrų lūpų kontūro pieštuką galima naudoti su visais atspalviais ir įvairaus sodrumo lūpų blizgiais ir lūpų dažais. Skaidrus lūpų kontūro pieštukas yra puikus pasirinkimas toms, kurios nenori suteikti kontūrui atspalvio, tačiau pageidauja kad lūpų spalvos nesusisluoksniuotų ir nenubėgtų.
Kaina: 11,50 EUR
Kur pirkti: www.marykay.lt






Rezultatas:



Mano nuomonė:

Kol neišbandysi, tol nesužinosi, kad ryškiai rožinis atspalvis su blizgučiais ir keistu pavadinimu Peach Glow gali taip gražiai atrodyti ant mano lūpų. Tokios spalvos idealiai tinka prie ryškesnių, arba tiesiog nude spalvos makiažo variantų. Dar vienas pliusas, ne po vieniai blizgučiai, o veidrodinis spindesys, kuris išsilaiko apie dvi valandas. Pieštukas kiek tamsesnis negu lūpų blizgesys,  tačiau labai malonios tekstūros, automatinis, drožti nereikia, bet vistiek drožtukas yra. Aš ištušuoju pieštuko spalvą su šepetėlių, taip blizgesys neišbėga už lūpų kontūrą, o pačios lūpos atrodo putlesnės, jeigu įdėti dar daugiau pastangų, galima išgauti madingiausi ombre lūpų efektą.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad priemonės man labai patiko, ne viskas auksas, kas blizga, tačiau nereikia nuvertinti ir tų priemonių, kurios iš pirmo žvilgsnio atrodo ne taip, kaip tau patinka. 














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig