2016 m. liepos 1 d., penktadienis

Lancome Belle de Teint Liquid Glow Trio (spalva 03 Glow Bronze)


Aš manau kosmetikos priemonės turi būti ne tik funkcionalios, tačiau ir traukti dėmesį parduotuvėje, kai aš tik pamačiau Lancome vasaros kolekcijos nuotraukas, kaip mažas vaikas norėjau būtent šio skysto higlighterio. Kodėl? Nes jis 3 sluoksnių, kurios susimaišius, priemonė galima naudoti kaip skaistalus ir kaip spindesio suteikiančią priemonę. 








Spalva:




Rezultatas:



Mano nuomonė:

Niekam nėra paslapties, kad aš tiesiog dievinu veido kontūravimą, tačiau vasarą, ant labai įdegusios odos kontūravimas nesižiūri taip efektingai. Viskas labai paprasta, pirminiam kontūravimui aš naudoju dviejų spalvų kremines pudras, tačiau neužmirštu ir apie higlighterius. Jeigu manęs paklaustų, kokios spalvos švytėjimo suteikianti priemonė mano mėgstamiausia, be jokios abejonės atsakyčiau, rožinė, būtent rožinė spalva pagyvina veidą, suteikia skaistumo ir natūralumo. 
Kaip aš jau sakiau, tik pamačius Lancome asaros kolekcijos Promo nuotraukas, svajojau apie Belle de Teint Liquid Glow Trio, tačiau galvojau apie šviesesnius atspalvius, bet išsirinkau tamsiausia, nes norisi spalvos ant įdegusio veido, norisi naudoti priemonę ne tik kaip higlighterį, bet ir kaip skystus skaistalus, užbėgus įvykiams už akių, galiu pasakyti, patenkinta 100%. 
Belle de Teint Liquid Glow Trio tai trijų sluoksnių priemonė, pigmentas, aliejus ir vanduo. Prieš naudojamą reikia gerai viską išmaišyti tam, kad gautųsi tobulas rezultatas. Buteliukas plastikinis, jį patogu pasiimti su savimi į kelionę, kvapas tiesiog nerealus, aš galiu uostyti higlighterį valandų valandas. Ką gi, gerai sumaišome visus sluoksnius, matote, kokia stipriai pigmentuota priemonė. Mano spalva tamsiausia, tačiau negaliu pasakyti kad visai jau bronizinė, tai labai gražios rožiniai rudos spalvos higlighteris, kuris gali būti naudojamas kaip skysti skaistalai. Ką noriu pasakyti, priemonę reikia naudoti labai mažais kiekiais, vienas lašas ir visas veidas gali blizgėti, todėl rekomenduoju kontoliuoti procesą ne šepetėliu, o tiesiog pirštais. Priemonė drėkina, tačiau neriebina veido odos, nekemša porų, o svarbiausiai atrodo tiesiog nerealiai. Mano veidas (be jokių kontravimo pudrų ir skaistalų) atrodo tobulai gražiai, gaiviai ir natūraliai. Ar rekomenduoju? Būkime atviri, tai nėra pirmo būtinumo priemonė, tačiau taip malonu turėti ją savo higlighterių kolekcijoje, todėl atkreipkite dėmesį.

















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig