2016 m. liepos 2 d., šeštadienis

Artdeco HELLO SUNSHINE vasaros kolekcija



Kaip aš jau sakiau ne vieną kartą savo blogo skaitytojams, visos šios vasaros kolekcijos tiesiog tobulos. Gamintojai tikrai pasistengė, todėl be galo sunku išsirinkti. Artdeco, tai vokiška kokybė, labai gražios spalvos, daugiafunkcinės priemonės ir malonios veidui tekstūros. Šiandien aš pasakosiu apie bronzinę pudrą -skaistalus ir lūpų dažus.




Džiaugiamės ir skubame Jums pristatyti naujausią 2016 m. Artdeco vasaros kolekciją - Hello Sunshine. Kolekcija vilioja prabanga, elegantišku dizainu ir išskirtinėmis priemonėmis. Įkvėpta pirmųjų, po ilgos žiemos, saulės spindulių. Įsivaizduokite šiltas vasaros dienas, žalius laukus, atostogas... Pasiduokite kolekcijos apžavams ir kurkite saulės pabučiuotus įvaizdžius!

Skaistalai: 19,99 EUR

Lūpų dažai: 10,99 EUR

Įpakavimas:

















Rezultatas:





Mano nuomonė:

Pasakau iš karto, apie Artdeco blakstienų tušą ir vasaros kolekcijos skaitome čia, man jis tikrai labai patiko, rezultato nuotraukos būtent su šio stebuklingu tušu. Na o kolekcijos žvaigždė, be jokios abejonės, skaistalai. Man be galo patiko persikiniai-oranžinis atspalvis, be galo gražus ir prabangus įpakavimas. Aš manau tik dėl įpakavimo, verta atkreipti dėmesį parduotuvėje. Skaistalai 3 skirtingų atspalvių: šviesus -higlighteris, oranžiniai -skaistalai, ir bronzinis matinis - priemonė kontūravimui arba bronzinė pudra. Savaime suprantama, visus atspalvius galima sumaišyti, tačiau aš naudojau juos atskirai pagal paskirtį, man taip patinka labiau, tada veidas neatrodo visiškai plokščias, na o be higlighterio aš visai gyventi negaliu. Šnekant apie lupų dažus, man jie patiko mažiausiai, kodėl? Nes jų konsistencija per daug kreminė ir spalva subėga į raukšleles, aš dažiau lūpas pirštais, taip lūpos atrodo natūraliau ir gražiau. Tačiau sultinga Rich papaya spalva tikrai nepalieka abejingų, aš žinau viena gudrybę, reikia įdėti tokio tipo lūpų dažus į šaldytuvą, palaikyti per naktį ir tada tepti, lūpų dažų pigmentas po tokios procedųros pasiskirsto labai lygiai. 

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, be jokios abejonės rekomenduoju išbandyti skaistalus, tai top vasaros produktas, labai patiko ir naujas blakstienų tušas, su juo blakstienos atrodo ypatingai natūraliai, man pavyko susidraugauti ir su lūpų dažais, nes labai patiko atspalvis, reikėjo ieškoti galimybių jas naudoti.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig