2016 m. birželio 9 d., ketvirtadienis

Beauty talk 2016.07.09


Šiandien man labai darbinga diena, noriu kaip įmanoma greičiau pabaigti šiandienos ir rytojus įrašus blogui, bėgsiu pakuoti lagamina ir fotografuoti kosmetinę su savimi. Labai laukiu dar kurjerio, kuris turi atvežti MAC naujienas, o kol kas skaitome geriausių Lietuvos blogerių įrašus ir geriame kavą kartu.




Kaip dažnai aš pati atidarau savo drabužinę ir galvoju, vėl neturiu kuo apsirengti. Pagrindinė mūsų (bent jau mano) problema yra tame, kad nemokame derinti drabužių. Mažena savo bloge pasakoja apie kelnės, kurios tinka kiekviena gyvenimo atvejui, einu aš pasižiūrėti, man atrodo turiu panašias, tik juodos spalvos.


Enrikos šviesi suknelė atrodo pasakiškai, aš irgi labai noriu būtent tokios, lengvos, gražios ir įspūdingos.


Dar viena tobula rožinė suknelė, bet šį kartą Simonos bloge. Žiūrime nuotraukas ir linkime sėkmingo studijų baigimo.






Juokas juokais, vakar pradėjau krauti lagaminą, nes išskrendu atostogauti jau rytoj, peržiūrėjus drabužius, supratau, reikia dar vieno lagamino. Tačiau reikia suprasti, aš važiuoju daryti nuotraukų ir bloginti, jeigu važiuočiau tiesiog atostogauti, tikrai pasiimčiau tik pirmo būtinumo drabužius ir sportinius batelius. Ką su savimi pasiėmė Karolina, skaitome jos bloge.


Apie tai, ką pasiimti su savimi į kelionę skaitome Patricijos bloge, manau vasarą tokie įrašau be galo aktualūs ir naudingi.




Mano padarytos nuotraukos visada su manimi, teisingai, telefone, bet kaip būtų fainai jas atspausdinti ir paįvairinti namų interjerą. Žiūrime kaip tai padaryti Ingos bloge.


Žiūrime Instagram ką spėjo per šį mėnesį nuveikti Darja, tiesą sakant, man atrodo ten esu net aš, nes mes dažnai susitinkame, o kaip kitaip ;-)


Sandros rubrika prie kavos ir vėl mano dėmesys batams. Inch2 kaimynystėje Latvijoje gaminami barai patiks kiekvienam, jie atrodo ant tiek tobulai, kad jau taupau pinigus, nes tikrai brangoki. 


Garbės žodžio, man vis nepavyksta susidraugauti su natūralios sudėties šampūnais, bet aš vis dar ieškau to tobulo, todėl su malonumu perskaičiau Modestos atsiliepimą bloge.


Po atsiliepimo "Gėlėtos kosmetinės" bloge aš jau irgi nusipirksiu šią aliejinę Uoga Uoga plaukų kaukę, man tokios be galo patinka, tik aš jas naudoju kiek kitaip. Važiuojant prie ežero arba jūros, sutepu plaukus ir nuo šilumos poveikio kaukė veikia stipriau ir rezultatas kur kas geresnis.


Aš jau sudėjau į lagaminą Keune plaukų saulės priežiūros liniją, išbandysime ten, kur yra saulė, bet man labai buvo įdomu perskaityti Salomėjos atsiliepimą apie garbanų kremą.






Kaip tik laukiu savo MAC naujienų, todėl dėmesį patraukė Kotrynos atsiliepimas bloge apie naują MAC kolekciją, kuri jau galima rasti parduotuvėje. Ech, tas raudonas lūpų dažas, kiek jų gali būti, nežinau, tačiau man vis norisi dar ir dar.


Tai, kad šešėlių pagrindas yra būtinas, žinome visi, tačiau kurį pasirinkti? Eva savo blogo skaitytojams pasakoja apie MAC šešėlių pagrindą, einu skaityti pati.

Tokia buvo mūsų stilinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig