2016 m. birželio 5 d., sekmadienis

Braškių sezonas atidarytas


Pagaliau, pagaliau galima nusipirkti šviežių ir ne vaškuotai guminių braškių, braškių kurios kvepia vasarą. Mes gyvename Lietuvoje, čia vasara be galo trumpa, o braškių sezonas dar trumpesnis, todėl jeigu matai, reikia pirkti. Aš atidariau sezoną dar prieš gerą savaitę, bet prisipažinsiu, tik vakar nusipirkau skanių ir prinokusių braškių. Šiandien labai trumpai  apie braškių naudą organizmui.




Aš braškes valgau per pusryčius, su Ruda Health muesli ir riešutų pienu. Man skaniau su migdolų pienu, tačiau šaldytuve liko tik žiemės riešutų pienas.  Šiandien reikės papildyti Ruda Health pieno atsargas, o kol kas šnekame apie braškių naudą. Visi mes puikiai suvokiame, kad užaugintos šiltinamuose jos ne tokios naudingos, tačiau aš noriu galvoti, kad valgau sveiką maistą. Taigi, braškėse labai gausu antioksidantų. Galima teigti, kad braškės, tai vaistas nuo širdies ir kraujagyslės ligų. Taip pat braškiuose gausu mineralų, vitamino C, B2, B5, B6, vitamino K, geležis, kalis, kalcis, magnis. Pasirodo, braškės ne tik labai skani uoga, bet ir labai naudinga. 


Dievinu braškes ir arbūzus, dvi skirtingos uogos, bet tokios skanios... mm.. net seilės bėga, einu gaminti pusryčius...




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig