2016 m. birželio 4 d., šeštadienis

Essie A Cut above ir Resort Filing



Sveiki, mano brangieji, wow, koks karštis lauke, neįmanoma net išbūti kelias minutes. Aš trumpai prisėdau prie kompiuterio noriu paskelbti dar vieną vakarinį įrašą apie nagus lakus. Šią savaitę įrašų bloge sumažėjo, tiesiog rašau po kelis į priekį tam, kad per atostogas, o aš atostogausiu jau kitą savaitę, jūs turėtumėte ką skaityti. 













Essie nagų lakas užtikrins nepriekaištingą išvaizdą. Aukščiausios kokybės nagų lakai  vertinami profesionalų visame pasaulyje dabar yra lengvai prieinami ir paprastai naudojami kiekvienam besirūpinančiam savo nagais! 
Essie prekinis ženklas manikiūro mylėtojoms visame pasaulyje asocijuojasi su kokybe, itin lengvu ir lygiu dengimu, ilgu išsilaikymu. Be to, daugumos spalvų intensyvumas pasiekiamas nulakavus vos vienu sluoksniu. Platus šepetėlis, ne per tiršta tekstūra ir greitas džiuvimas!

Talpa:13, 50 ml

Kaina: 9,99 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Įpakavimas:






Rezultatas:





Mano nuomonė:

Apie Essie nagų lakus labai ilgai šnekėti neišeina, tai labai geros kokybės nagų lakai už atitinkamą kainą. www.topbeauty.lt jau yra keli nauji atspalviai, tikiuosi jų bus ir daugiau. O šį kartą ant mano nagų rožiniai, pakankamai dideli blizgučiai A Cut above. Jie dengiasi labai lengvai, buteliuke jų daug, beveik nesijaučia ant nagų, nėra šiurkštūs, tačiau nuvalyti juos labai sunku. Aš lakavau juos kaip akcentą prie pat nagų odeles, tačiau galima drąsiai nulakuoti kelis nagus tik blizgučiais, manau efektas bus stipresnis. Resort Filing atspalvis kreminis, labai švelnus persikas. Nuotraukose du sluoksniai, kurie išdžiuvo labai greitai. Toks manikiūras išsilaiko apie geras penkias dienas. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, šiandien peržiūrėjau savo visus turimus Essie nagų lako atspalvius, jie tikrai nuostabūs.






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig