2016 m. birželio 12 d., sekmadienis

Golden Rose Lūpų pieštukas GR Matte Lipstick Crayon


Tikriausiai būtent šios apžvalgos laukėte su dideliu nekantrumu. Patikėkite, man reikėjo daugiau laiko įvertinti šias priemones. Juk kaina nėra labai didelė, tačiau nevertinant kainos, labai norisi gražių spalvų ir tobulo rezultato ant lūpų. Šiandien mes pašnekėsime apie Golden Rose matinius lūpų pieštukus. Išduosiu paslaptį, vienas labai patiko, o kitas nelabai, pasirodo ir čia kokybė priklauso nuo spalvos.




Gamintojo aprašymas:




Matinis lūpų pieštukas. Dėl švelnios matinės sudėties lengvai padengia lūpas. Su drėkinamosiomis medžiagomis ir vitaminu E. Maitina lūpas ir saugo jas nuo išsausėjimo. Paletėje 17 nuostabių atspalvių, kuriuos lengva priderinti prie odos spalvos ir makiažo stiliaus.

Kaina: 2,80 EUR

Kur pirkti: parduotuvė Martina

Įpakavimas:









Spalvos:




Rezultatas:











Mano nuomonė:

Ačiū labai mano skaitytojams už rekomendacijas išbandyti ką nors naujo, taip, taip, aš dar perku kosmetiką pati, kas galėtų pagalvoti, juk gaunu kosmetikos priemones testavimui dideliais kiekiais, visų išbandyti nespėju, o jeigu kažkas domina, nusileidžiu ir nusiperku. Taip buvo ir su Golden Rose, mano kosmetinėje yra ir matiniai lūpų dažai, bet apie juos šnekėsime kiek vėliau, o dabar apie matinius pieštukus. Juos radau Martina parduotuvėje, nieko ypatingo, pradžioje spalvų buvo labai daug, kol aš pagooglinau ir apgalvojau ką būtent pikti, liko tik keli atspalviai. Aš išsirinkau ryškiai rožinį ir tamsiai bordo atspalvius, nes tokias spalvas mėgtu labiausiai ( na tą tikriausiai jau pastebėjote, taip, raudino jau nebuvo ;-))
Įpakavimas labai paprastas, negaliu pasakyti nei geras, nei blogas, tiesiog storas pieštukas juodos spalvos. Spalvos gražios, naudoti patogu, pieštuko man neprireikė, tai didelis pliusas. Man labiausiai patiko tamsiai bordo atspalvis, nes jis tikrai matinis, be galo gražiai atrodo ant lūpų, niekas net nepagalvos, kad tai Rose Gold už vos 2 EUR. Spalva išsilaiko apie geras keturias valandas, po to pigmentas kiek pablunka. galiu palyginti su MAC matiniais lūpų dažais, Golden Rose šitas atspalvis tikrai nenusileidžia, gal sausina tik kiek mažiau. Rožinė spalva man nepatiko visai, tai nėra matinis pieštukas, jo konsistencija satininė. Taip, jis nedžiovina lūpų, tačiau mano dantys ir smakras buvo rožiniai visą dieną, nuvalyti buvo be galo sunku. Aš tikrai norėjau kito efekto. Nors spalva atrodo tobulai, aš tikėjausi kitokios kokybės ir rezultato.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad kokybė (kaip būna dažniausiai) priklauso nuo atspalvio. Man patiko 05 atspalvis, jeigu jau irgi išbandėte kitas spalvas, parašykite komentaruose ko galima tikėtis, į kokias spalvas verta atkreipti dėmesį.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig