2016 m. birželio 12 d., sekmadienis

Purederm Vital Radiance Hair mask


Labas rytas, mano brangieji, šiandien pradėsiu pasakojimą nuo plaukų kaukės iš Purederm. Aš jau esu išbandžiusi be galo daug įvairių veido ir kūno Purederm (Korėjietiškų kaukių). Savaime suprantama, man labiausiai patiko kaukės paakiams ir veidui, rankų fainos, bet mano širdies neužkariavo dėl labai cheminio kvapo. Turėjau galimybę išsirinkti ką testuosiu, išsirinkau kaukes plaukams ir tikrai neprašoviau, rezultatas buvo žymiai geresnis, nei tikėjausi.










Mano nuomonė:

Pradėsiu nuo to, kad šitas plaukų kaukes galima rasti Eurokos ir Maxima parduotuvėse, jų kaina apie porą eurų. Visi sutinkame, kad kaina nėra maža, juolab kaukės ant mano plaukų užtenka tik dviems kartams. Tačiau šnekant apie rezultatą, jis yra tobulas. Aš nelabai mėgstu medaus kvapus, bet perskaičius kaukės paskirtį (o šita medaus kaukė skirta dažytiems ir labai sausiems plaukams) aš išsirinkau būtent ją. Konsistencija labai tiršta, kreminė, medaus kvapas jaučiamas net labai, kaip ir sakiau, kaukės užteko dviems kartams, laikiau ant plaukų apie 20 minučių. Išdžiovinus plaukus be kitų priemonių negalėjau patikėti, plaukai slydus, sunkūs, labai gražiai krenta, pamaitinti ir galiukai vizualiai atrodo geriau. 
Ar naudosiu tokio tipo kaukes dar? Tikrai taip, tokios kaukės labai praverčia kelionėse (juk dabar atostogų metas), pasiimti su savimi arba tiesiog kaip SOS priemonė plaukams (nes kaukės žymiai intensyvesnės, nei mano naudojamos).
Ar rekomenduoju? Tikrai taip, tokia medaus kaukė tiks sausiems ir pažeistiems plaukams, jeigu jūsų plaukai normalūs, kaukė juos gali riebinti, tokiu atveju galima tepti tik plaukų galiukus, nes jiems bet kokiu atveju pastoviai trūksta drėgmės ir maitinimo.










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig