2016 m. birželio 21 d., antradienis

Invisibobble plaukų guminės


Invisibobble plaukų guminės jau labai seniai užkariavo vietą mano kosmetinėje, be jų net neįsivaizduoju savo gyvenimo, manau kiekvienas iš jūsų jau spėtoje įvertinti jų naudą, bei privalumus. Šiandien noriu pristatyti naują vasaros gumičių kolekciją, nes spalvos tikrai labai švelnios, žaismingos ir tinka ne tik plaukams, bet ir nešioti kaip aksesuarą ant rankos.





Invisibobble Power The Strong Grip plaukų gumytė padeda suvaldyti vešlius ar sunkiai sutramdomus plaukus kasdienių iššūkių ar intensyvių treniruočių metu. Patobulintos formos, primenančios tvirtą telefono laidą, plaukų gumytė garantuoja itin tvirtą plaukų suėmimą ir yra atsakas į visų, turinių vešlius plaukus ar užsiimančių itin aktyviu gyvenimo būdu, prašymus. Invisibobble Power The Strong Grip plaukų gumytė yra patikimas pagalbininkas tokiose situacijose.
Papildomai sutvirtinta šios plaukų gumytės spiralės forma suteikia Jums papildomos kontrolės intensyvaus judesio metu ir neverčia rinktis tarp patogumo ir stiliaus. Invisibobble Power The Strong Grip plaukų gumytė yra idealus kompanionas Jūsų sporto treniruotėse, kadangi ne tik tvirtai suima plaukus, bet ir nesugeria skysčių ar prakaito, yra lengvai išimama net iš drėgnų ar šlapių plaukų, jų nepešant.
Invisibobble Power The Strong Grip plaukų gumytei yra būdingi ir kiti privalumai:
• Leidžia išvengti galvos skausmų
• Tausoja plaukus - neleidžia jiems išsišakoti
• Tinka visų tipų plaukams
• Tinka net alergiškiems žmonėms
• Nepamainoma kasdieniame gyvenime ir sporte
Kaina: 6,50 EUR
Įpakavimas:








Mano nuomonė:

Tikriausiai tai, kad guminės nepeša plaukų jau visi puikiai žinome, aš turiu kelių spalvų gumytes, jos tarnauja iki šiol, todėl galima sakyti, kad aukšta kaina nėra ta riba, dėl kurios negalima jų išbandyti. Labai rekomenduoju toms, kas dar lieka šališkas tiek išbandyti, manau tikrai tiks ir patiks. Noriu pasidalinti viena paslaptimi, ką daryti. jeigu gumytė prarado formą, reikia palaikyti ją po tekančiu karštu vandeniu, po tokios procedūros, ji bus kaip nauja. Vat todėl visos mano turimos Invisibobble plaukų guminės kaip naujos, ilgai tarnauja ir laiko savo formą.
Ką noriu pasakyti apibendrinant, kad Invisibobble plaukų guminės tai ne tik paprastos guminės plaukams, tai labai madingas ir stilingas aksesuaras, labai dažnai jas nešioju tiesiog ant rankos. Plius jeigu nesinori plaukų, galima panaudojus gumytę juos suryšti. Aš dar turiu labai mažas Invisibobble plaukų guminės, būtinai parodysiu šukuosenų variantus, nes gumytės labai gerai ir stipriai laiko plaukus, būtent to ir reikia gražiai šukuosenai padaryti.

PR sample








SHARE:

1 komentaras

  1. Šių gumelių galima įsigyti ir pigiau http://inbeauty.lt/invisibobble

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig