2016 m. birželio 26 d., sekmadienis

Lancome Lancome Hypnose Stylo (spalva Kaki Voyageur)


Labai noriu pasakyti, kad kreminiai, vandeniui atsparūs pieštukai būna skirtingi. Lancome Hypnose Stylo geriausias iš jų, o aš tikrai turėjau be galo ir krašto įvairių pieštukų. Šiandien papasakosiu apie Lancome pieštuko išskirtinumą ir naudojimo galimybes.






Lancome savo vasaros kolekcijoje pristato net 3 skirtingus atspalvius:

  • 16 Passion Passiflore
  • 17 Kaki Voyageur
  • 18 Pepite Amazone

Įpakavimas:






Spalva:







Rezultatas:



Mano nuomonė:

Tikriausiai reikia pradėti nuo tobulos, tamsiai žalios matinės spalvos, kuri idealiai tiko prie mano rudos spalvos akių. Aš jau pripratau, kad tokio tipo pieštukai dažniausiai būna blizgūs, tačiau šitas variantas man be galo patiko. Įpakavimas standartinis, juodas, lakoniškas ir stilingas. 
Pieštuko pigmentacija stipri, nereikia bružinti per akis kelis kartus, tačiau ištušuoti spalvos jums tikrai nepavyks. Pieštukas laikosi labai gerai (sakyčiau visą dieną, nuvalyti galima vakare panaudojus tik specialų valiklį, skirtą vandeiniui atsparių priemonių valymui). Aš naudoju pieštuką tiek linijoms pravesti, tačiau jeigu norisi ir reikia ilgai išliekančio ir kiek sudetingesnio makiažo, rekomenduoju naudoti rudos spalvos šešėlius pieštuko linijų išsklaidymui.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad Lancome Lancome Hypnose Stylo (spalva Kaki Voyageur) pieštukas tobulas, tiesiog tobulas, idealus pasirinkimas vasarai, jis tikrai vertas ir savo kainos ir jūsų dėmesio.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig