2016 m. birželio 26 d., sekmadienis

Makeup Revoluttion Blush (skaistalų paletė) spalva HOT SPICE


Labas rytas, mano brangieji, prisipažinsiu, prie MakeUp Revolution stendų aš vaikščiojau labai seniai, tiesiog žinau, kad pilnas asortimentas bus www.topbeauty.lt jau netrukus, plius Eurokos nėra testerių. Viskas vyksta taip, ateini prie stendo, padarai asortimento nuotrauką ir eini namo googlinti nuotraukas ir spalvas. Aš esu labai patenkinta Makeup Revolution kontūravimo palete, ji tirai tobula, todėl nusipirkau skaistalus, be galo patiko rožiniai-persikiniai atspalviai.





Kaina: 10 EUR

Kur pirkti: Eurokos

Įpakavimas:







Spalvos:





Wow, kaip blizga rožinės spalvos higlighteris, aš naudojau antrą skaistalų spalvą (pirmoje eilėje) ir rožinę blizgią spalvą (pirmoje eilėje, ketvirtas numeriukas). 






Mano nuomonė:

Aš noriu pasakyti tik tiek, kad reikia mokėti atsirinkti ką pirkti. Aš jau pasakojau, kad turiu Makeup Revolution kontūravimo paletė, ji tikrai tobula, naudoju kiekvieną dieną, įpakavimas jau nebetoks gražus, raidės nusitrina, kelios spalvos eina į pabaigą, o aš vistiek naudoju, nes naujo nusipirkti nėra kur. Negaliu pasakyti, kad blizgios spalvos aplamai buvo naudojamos, man jos nepatiko ir nepatinka iki šiol, o visos kitos spalvos tikrai tobulos.




Šnekant apie skaistalus, jų pasirinkimas tikrai labai didelis, tačiau pas mus parduotuvėje buvo tik du atspalviai: persikiniai (kaip pas mane) ir dar blizgios. Blizgioms pasakiau 'ne' iš karto, o kita paletė jau gyvena mano kosmetinėje. Ką noriu pasakyti, labai gera pigmentacija, spalvos labai intensyvios kiek blizgios, tiek ir satininės. Kelios spalvos su blizgučiais (oranžinė, rožinė), bet net nuotraukose labai sunku pagauti blizgučius. Blizgias spalvos reikia naudoti saikingai, aš tikrai padauginau, tačiau norėjau parodyti galimybes. Vertinant kainą ir kokybę, tikrai rekomenduoju išbandyti, juk labai patogu turėti visas spalvas vienoje vietoje. Dar galvoju apie šešėlius, bet nežinau kokia paletė verta dėmesio. Kaip sakant, dar googlinu...








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig