2016 m. birželio 25 d., šeštadienis

Artdeco HELLO SUNSHINE LONG LASHES MASCARA (Ilginantis blakstienų tušas)


Šiais metais visos pristatomos vasaros kolekcijos tikrai labai gražios ir vertos dėmesio, viskas priklauso tik nuo jūsų norų ir pageidavimų, mano brangieji. O taip, kainų kategorija manau nemažiau svarbus aspektas. Šiandien aš pradėsiu pasakojimą apie Artdeco vasaros kolekciją ne nuo bronzinės pudros -skaistalų, o nuo blakstienų tušo, nes jis tiesiog tobulas.



Gamintojo aprašymas:



Ilginantis blakstienų tušas
Ilgos ir tobulai nudažytos blakstienos!
Inovatyvi šepetėlio forma. Kruopščiai atskirtos blakstienos. Tolygus dengimas. Intensyvus pigmentas. Ypatingas ilginimas. Lengva, prabangi tekstūra. Malonus pojūtis naudojant.
Talpa: 10ml
Kaina: 13,99 EUR
Įpakavimas:





Rezultatas:




Mano nuomonė:

Niekam ne paslaptis, kad mes su kitomis blogerėmis aptarinėjame kosmetikos priemones, plius ir minusas, ką verta išbandyti, o kas visai nepatiko. Mano mėgstamas Lancome tušas pasibaigė, aš apie tai pasakojau Absenttai ir ji manęs paklausė apie Artdeco naują blakstienų tušą ir vasaros kolekcijos. Prisipažinau, nebandžiau, nes atostogavome, visiškai nebuvo laiko. Atėjus namo, aš užtepiau tušą ant blakstienų ir apstulbau nuo rezultato. Kodėl man patiko? Nes išskirtinis Artdeco tušo šepetėlis leidžia nudažyti blakstienas nuo pat augimo linijos, prikrauna daugiau tušo prie pat blakstienų, tai jos atrodo storesnės, nereikia papildomai pravesti juodos linijos pieštuku. Tušas nebyra, nedirgina akių ir išsilaiko visą dieną, nusivalo nesunkiai ir be didelių pastangų. Vienintelis minusas man, įpakavimas, taip, jis gražus ir blizgantis, bet piršto antspaudus reikia pastoviai valyti. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad tušas man tikrai patiko, jis gerai ilgina ir suteikia apimties mano blakstienoms. Jau kitą savaitę [asakosiu apie bronzinę pudrą-skaistalus, kur įpakavimas tobulas, o spalvos labai gražios ir manau patiks kiekvienam.
PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig