2016 m. birželio 14 d., antradienis

Lancome Vernis in Love French (spalva 512 Orangeade Glacee)


Nagų lakai, mano mėgstamiausia tema, o Lancome vasaros kolekcija tiesiog tobula. Aš turėjau galimybė pati išsirinkti ką testuosiu, todėl logiškai, kad tai ryškios spalvos nagų lakas ir lūpų dažai. Tačiau tokios želė konsistenijos nagų lakų dar nebuvo mano kolekcijoje, o kolekcija, patikėkite, turiu tikrai ne mažą.






Vernis In Love
Nagų lakas
Iš naujosios Lancȏme 2016 Vasaros makiažo kolekcijos - Summer Bliss
Mechaniniam poveikiui atsparus lakas. Keratinų kompleksas tausoja ir stiprina nagus, užtikrina tobulą lako sukibimą su paviršiumi.
Talpa: 6ml

Įpakavimas:







Rezultatas:




Mano nuomonė:

Lancome 512 Orangeade Glacee nagų lakas labai ryškios oranžinės spalvos be blizgučių ir shimerio, tai lakas - želė, nesvarbu, kiek sluoksnių lakuoti, jis vistiek lieka permatomas. Atrodo be galo gražiai, idealiai tinka atostogoms ir vasarai. Nagų lako buteliukas standartinis, įprastas Lancome, šepetėlis platus, leidžia nulakuoti nagus prie pat odelės. Nuotraukoje du sluoksniai, man rezultatas patiko, juolab, kad manikiūras išsilaikė apie 4 dienas. Vienintelė rekomendacija - išdžiovinti kiekvieną sluoksnį prieš lakuojant kitą. O aš jau su dideliu malonumu naudoju Lancome blonzinę pudrą, apie ją papasakosiu jau netrukus.



PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig