2016 m. birželio 15 d., trečiadienis

GIORGIO ARMANI SUN DI GIOIA kvepalai



Sveiki, mano brangieji, kažkada aš perkaisčiau vienos užsienio blogerės įrašą, kur jį pasakojo apie savo aistrą keliauti, pažinti naujus kraštus ir nematytas vietas. Jos patarimas skambėjo labai keistai, kaip prisiminti kelionę dar geriau, prisiminti naujus, kvapus ir naujos šalies aromatus? Viskas labai paprasta, kiekviena kelionė privalo turėti savo kvapą. Reikia pasiimti su savimi į kelionę naujus kvepalus ir kvepintis tik jais, tada namuose pauosčius kvepalus tikrai prisiminsite kelionę. Sakyčiau sugalvota tikrai tobulai, aš jau du metus darau panašiai, patikėkite, veikia. Mano vasaros atostogų aromatas -GIORGIO ARMANI SUN DI GIOIA . Ar žinojote, kad Gioia iš italų kalbos verčiama kaip 'džaiugsmas'.





Gamintojo aprašymas:



Rytietiškas/gėlių aromatas moterims
Gioia: tai malonaus skambesio žodis, kuris iš italų kalbos vertus reiškia džiaugsmą. Džiaugsmą, kuris yra nuoširdus ir tyras, kurio negalima apčiuopti ar suvaidinti. Džiaugsmą, kuris gimsta tyroje gamtoje.
Šiandien dėka pirmųjų kvepalų ir dviejų naujų kvapų, Gioia siūlo mums džiaugsmingai mėgautis nuostabia, įspūdinga gamta. Prie vandens galios, perteiktosAcqua di Gioia, dabar prisijungė spinduliuojanti saulės laimė Sun di Gioia ir gaivinanti oro energija Air di Gioia.
Sun di Gioia: saulės – gėlių aromatas (Marie Salamagne, Firmenich)
Šiame šviesa užpildytame gintaro flakone saugomos gėlėtos maudynės saulės spinduliuose. Pasklinda jausmingas, saulės sušildytą odą primenantis aromatas ir užplūsta viršutinė bergamočių ir frezijų nata, ją seka gėlių salicilato širdis (tuo pačiu metu saulėtos ir druskingos natos) iš jostro, ylang-ylang ir sambako jazminų aromatų, seka šiltos, prabangiai elegantiškos bazinės natos, kurias sudaro vilkdalgis, vanilė ir benzoinas.
Kvepalų natos:
Viršutinės natos / bergamotės, frezijos, jūros aromato akordas;
Vidurinės natos / Sambako jazminas ylang-ylang, jostras;
Bazinės natos / kokoso pienas, ambroksas, vilkdalgis.

Talpa: 30 ml., 50 ml.
Kaina: 50,95 Eur, 73,95 Eur
Kur pirkti: parduotuvės Douglas ir Kristiana







Mano nuomonė:

Dievinu rytietiškus, šiltus kvepalų aromatus, Armani SUN Di Gioia būtent toks, jis jausmingas ir idealiai tinka kelionėms. Jo buteliukas be galo gražus ir dailus, tai mano saulė mėlynoje jūroje. Šitam kvapui reikia aukštesnės temperatūros, būtent tada visos natos skamba neįtikėtinai jausmingai. Aš labai gerai jaučiu kokosų ir baltojo juostro aromatą (man geriau žinomas kaip tropinis frandžipanas), o po  kelių minučių jaučiasi ylango ir frezijos akordai, jeigu temperatūra ausčiau nei 30 laipsnių, pagrindiniu smuiku groja kokosų pienas ir sūrus jūros kvapas, tačiau po pusės valandos lieka tik saldus pudrinis aromatas, kurį jaučiu dar labai ilgai. Atomatas ant kūno išsilaiko apie 3 valandas, ant plaukų jaučiasi dar kitą dieną.
Ką noriu pasakyti apibendrinant, GIORGIO ARMANI SUN DI GIOIA kvepalai patiks visom saldžių kvepalų mylėtojoms, šitas kvapas labai gerai apibūdina atostogas prie jūros, kur auga be galo daug gražių ir įvairių gėlių, tai jūra ir vienos pusės ir saldžioji kokosinę Pinacolada rankoje, šilkinė suknelė arba kelnės ir saldus tropinių gėlių aromatas. Mano atostogų nepamirštamas aromatas- Armani Sun, ačiū už įspūdžius.... Tai tikras džiaugmsas viename kvepalų buteliuke, rekomenduoju susipažinti su šiuo nuostabiu kvapu.

PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig