2016 m. birželio 23 d., ketvirtadienis

Make up Factory VIP vakaras su Diego


Vienas laukiamiausių renginių šią savaitę buvo Make up Factory Kristinoje, nes atvažiavo Diego,  pagrindinis MUF vizažistas. Mes jau spėjome pabendrauti per Make up Lovers renginį, kur Diego tapo pagrindine žvaigžde, na o antradienio vakarą aš skubėjau į kontūravimo ir strobingo pamoką.


Diego labai šiltas ir atviras žmogus, jo patarimai vertingi, būtent todėl aš klausiau kiekvieną jo žodį. Pagrindinė kontūravimo taisyklė - geriau mažiau priemonės, negu daugiau, du lengvi brukštelėjimai per kontūravimo priemone, to pilnai užtenka tobulam rezultatui pasiekti. Jeigu neturite patirties, patikrinkite pigmentaciją ant rankos, nuvalykite priemonės likučius nuo šepetėlio, naudokite baltos spalvos šepetėlius. Dar viena taisyklė - kontūravimo priemonė turi būti šalto tono, ji neturi suteikti jūsų veidui skaistumo, tai vizualus šešėlis, kuris negali būti šiltos spalvos. Jeigu tamsinate vieną veido zoną, šviesinkite kitą, suraskite tobulą spalvos ir šviesos balansą.



Noriu parodyti Jums Make Up Factory stendą, kuris patraukė mano akį. Kodėl? Nes jau parduotuvėje atsirado naujos matinių lūpų dažų spalvos, o jau greitai ir Mat Lip Fluid matinis fluidas labai ryškių spalvų. Na o apie skaistalų ir šešėlių kokybę manau pasakoti nereikia, ji tikrai tikrai tobula.


Na ir kaip gi be asmenukės? Šį kartą su Darja 


Prie Make up Factory lūpų dažų gali stovėti labai ilgai, visos spalvos labai ryškios, pigmentuotos ir vertos dėmesio. 



Bet grįžtame prie renginio, Diego pristatė naują Make Up Factory kolekciją "The Art Of Shaping", tai įvairių atspalvių kreminio ir pudrinio kontūravimo paletės, du skirtingi atspalviai - vienas- tamsinimui, kitas - šviesinimui. Na o kolekcijos žvaigždė, Skystas higlighteris, kuris dabar gyvena ir mano kosmetinėje. Išbandžiau vakar, jis tikrai tobulas. Aš peržiūrėjau kontūravimo rinkinius parduotuvėje, man labai patiko tiek pigmentacija, tieks spalvos, jos nėra oranžinės, intensyvumą galima reguliuoti, gerai sklaidosi ir antūraliai atrodo. 



Bet koks vakaras be kvepalų? Mano rankose naujieji CK2 kvepalai, kurie idealiai tinka vasarai, nes pagrindinės kvepalų natos - mandarinas, mano mėgstamos rožės ir vos jaučiamas santalo akordas.



Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tai, kad tokių renginių, kur galima stebėti garsių vizažistų darbą labai reikia Lietuvoje, ačiū labai Kristinos atstovams už pakvietimą, gerai praleistą laiką, o Diego už šiltą bendravimą ir naujas žinias.

















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig