2016 m. birželio 23 d., ketvirtadienis

NYX OMBRE BLUSH (spalva OB01 Feel the Heat)


Labas rytas, mano brangieji, nuo savaitgalio Erikos Bay dėka (aš savo Make up Lovers dovanų maišiuke radau makiažo pagrindą, o Erika šios skaistalus, na jau tikriausiai supratote, mes susikeitėme. Jeigu trumpai apie skaistalus, tai jie labai ryškus ir pigmentuoti.






Galimos spalvos:


Įpakavimas:






Rezultatas:



Mano nuomonė:

NYX kosmetika nėra labai brangi, tačiau šitas lakoniškai juodas įpakavimas atrodo gražiai ir kokybiškai. Dėžutė gerai ir lengvai atsidaro, atrodo stilingai, viduje didelis veidrodis. Tiesą sakant, tokio tipo NYX skaistalus aš matau pirmą kartą, nes iki šiol pamenu paprastus plastmasinius permatomus įpakavimus. Pasirodo, aš labai atsilikus nuo gyvenimo, o gal tiesiog mūsų NYX stendai atrodo ant tiek tragiškai, kad per visas parodas pamačius pilnus NYX stendus, visi skubame būtent ten ir stovime didžiausiuose eilėse tam, kad pamatyti ir nusipirkti ką nors verto dėmesio. Pati žinau, pati stovėjau. Bet grįžtame prie skaistalų: yra paprasti, yra užkepti, yra multi atspalvių, yra kreminiai, yra mineraliniai, yra HD  ir t.t. ombre yra kelių atspalvių, mano turima spalva ryškiausią iš visų. Tai raudonai oranžiniai matiniai skaistalai, viršus auksinis. Labai didelis pliusas, skaistalus galima naudoti kaip šešėlius, jie gali būti kaip matiniai, tiek ir blizgūs, plius auksinė spalva gali būti naudojama kaip higlighteris. Ką aš noriu pasakyti, perbraukiau su Sigma baltos spalvos šepetėliu per skaistalus tam, kad kontroliuoti spalvos intensyvumą ir vis tiek padauginau. Skaistalai be proto pigmentuoti ir labai ryškūs, tikriausiai ryškiausi mano skaistalų kolekcijoje. 
Labai laukiu normalios NYX kosmetikos parduotuvės Lietuvoje, nes užsakinėti iš JAV tikrai nepasimoka, nei kainų, nei mutinių mokesčių atžvilgiu.












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig