2016 m. birželio 22 d., trečiadienis

NYX.... NYX.... NYX....


Vakar vakare mes jau skubėjome į NYX kosmetikos paistymą, galiu prisipažinti, kad NYX kosmetika man prie širdies. Jos kaina nėra labai didelė, tačiau spalvos labai ryškios ir tinka net crazy makiažams padaryti. Po Pelenės parodos, kai aš pirmą kartą pamačiau atnaujintą NYX stendą, mano širdis pradėjo plakti kiek greičiau, na o nusipirkus naujienas, supratau, kad norų sąrašas be galo ilgas.

Šnekant apie NYX, noriu pasakyti, kad šitas kosmetikos brendas yra labai draugiškas blogeriams, dabar tapo labai madinga rašyti apie savo įkvėpėjus, todėl leisiu tai padaryti ir sau...

Susipažinkite, Patric Starr... Pozityvumo, energijos ir geros nuotaikos šaltinis. labai rekomenduoju surasti jį Instagram. Na ir jis irgi dirba su NYX, dvigubai geriau ;-)




Žiūrime NYX kosmetikos pristatymo nuotraukas, manau šitoje spalvų įvairovėje kiekvienas gali atrasti sau tinkantį atspalvį ir tekstūrą








Kaip aš jau sakiau, su NYX kosmetika galima padaryti bet kokio sunkumo makiažus, nuo paprasto kasdieninio iki super crazy. Mums pristatė labai neįprastą makiažą, rožinės spalvos akis, blakstienos ir vietoje antakių blizgučiai. Aš irgi dalyvausiu NYX makiažo konkurse, mintį turiu, todėl beliko tik įgyvendinti idėją.





NYX kosmetika labai kokybiška, aš jau atradau savo top produktus, būtinai pasidalinsiu su jumis savo pamąstymais, norėjau tai padaryti šiandien, bet gavau ir nusipirkau be galo daug naujų priemonių, todėl reikia kiek daugiau laiko jas išbandyti ir įvertinti. O kol kas noriu pasakyti, kad pirmoje vietoje - NYX baltos spalvos šešėlių pagrindas (labai daug žmonių vietoje bazės naudoja Jombo baltos spalvos pieštukus, aš bandžiau, man nepatiko, jų konsistencija riebesnė, todėl aš už bazę), antroje vietoje - antakių gelis, kuris ne tik suteikia spalvos, bet ir užfiksuoja formą. NYX kontūravimo paletė faina, tačiau man nelabai patinka. Nekantrauju išbandyti lūpų blizgius ir skaistalus, būtinai papasakosiu apie juos bloge.


Labai laukiu NYX parduotuvių Lietuvoje, manau jos atsiras jau labai greitai.... O kokios NYX kosmetikos priemonės patinka Jums? Girdėjau, kad labai geri matiniai lūpų dažai, aš turėjau galimybę išsirinkti tik 3priemones, todėl jų nepasiėmiau, mano dėmesį patraukė NYX ombre lūpų rinkinys.










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig