2016 m. birželio 22 d., trečiadienis

Essie Turquoise and Cailos nagų lakas


Labas rytas, mano brangieji, perskaičiau orų prognozę supratau, kad gaivios spalvos reikia nors ant mano nagų, todėl šiandien (artėjant ilgajam savaitgaliui) šnekėsime apie dar vieną Essie nagų laką.





Essie nagų lakas užtikrins nepriekaištingą išvaizdą. Aukščiausios kokybės nagų lakai  vertinami profesionalų visame pasaulyje dabar yra lengvai prieinami ir paprastai naudojami kiekvienam besirūpinančiam savo nagais! 
Essie prekinis ženklas manikiūro mylėtojoms visame pasaulyje asocijuojasi su kokybe, itin lengvu ir lygiu dengimu, ilgu išsilaikymu. Be to, daugumos spalvų intensyvumas pasiekiamas nulakavus vos vienu sluoksniu. Platus šepetėlis, ne per tiršta tekstūra ir greitas džiuvimas!

Talpa:13, 50 ml

Kaina: 9,99 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Įpakavimas:




Rezultatas:




Mano nuomonė:

Nepastebimai pas mane vis daugėja ir daugėja Essie nagų lakų, reikės jau greitai rodyti visų turimų spalvų kolekciją, na o kol kas (nes liko ne vienas neparodytas) šnekame apie Essie Turquoise and Cailos. Tai labai akvarelinė žalia spalva, be shimerio ir blizgučių, lakas labai skystos konsistencijos, man užteko 2-jų sluoksnių, bet galima buvo lakuoti ir 3, tikrai blogiau nebūtų, spalva taptų dar intensyvesne. Kas patiko labiausiai? Šaltas, mėtinis nagų lako atspalvis, kuris idealiai tinka prie įdegusių rankų ir suteikia gaivumo bendram įvaizdžiui. Anksčiau galvojau, kad nagų laką reikia derinti prie drabužių, bet dabar supratau, kad nagų lakas gali būti ir pagrindinių drabužio derinuko akcentu. essie manikiūras išsilaiko apie 4-5 dienas, vis galvoju nusipirkti papildomas priemones, gal tada laikysis ilgiau? Jeigu turite atsiliepimų apie jas, labai lauksiu komentaruose.











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig