2016 m. birželio 4 d., šeštadienis

Pabaigtukai 2016.05


Labas rytas, mano brangieji, šiandien mes šnekėsime apie pabaigtukus, kurių nėra ypatingai daug, tačiau papasakoti ir pasidalinti savo mintimis labai noriu.



Bioderma dušo aliejus - labai patiko kvapas, konsistencija ir pats poveikis kūno odai, tačiau pasibaigė priemonė labai greitai. Sakysite kur greitai, juk praėjo vos ne pusė metų, ne nenaudojau aliejaus kiekvieną dieną, tiesiog kartais nuo karto, tiesą sakant, taupiau.

L'oreal vandeniui atsparaus makiažo valiklis, naudoju jau ne pirmą buteliuką, labai patinka ir tinka akių makiažui nuvalyti. Kiek riebokas, tačiau super gerai nuvalo net MAC blakstienų tušą, būtent todėl jį ir perku.

Korres pienelis veidui , tikrai superinis, tačiau Lietuvoje kaina kosminė. Graikijoje mokėjau vos 11 Eurų už du buteliukus, todėl jeigu būsite Graikijoje labai rekomenduoju atkreipti dėmesį į Korres. kūno ir veido priežiūros priemones.

Uoga Uoga lūpų blizgesys, geriau pasakyti balzamas su atspalviu. Perku pastoviai, kai RIMI būna akcija kosmetikai. Labai lengvos, nelipnios tekstūros balzamas, gerai drėkina ir suteikia vos matomą atspalvį.


Korėjietiškos dantų pastos tikrai ne naujiena mano bloge, aš jas perku ir naudoju pastoviai.

Lush veido kaukė "Don't look at me' viena iš mano mėgstamiausių, spalva šviesiai mėlyna, poveikis -išvalytos veido poros, tačiau veidas nėra išsausėjęs. labai rekomenduoju išbandyti.

Filorga Scrub and mask - labai įdomis ir neįprastas dalykas, šį priemonė panaši į Korėjietiškus veido pilingus, kur tepi ant veido, o priemonė pradeda pūtuoti ir burbuliuoti, Vienu žodžiu, pats principas labai patiko, apie poveikį šnekėti ankstoka, nes vieno karto per mažai nuomonei sudaryti.

L'erbolario Meharees kūno priežiūros priemonės: dušo želė, dezodorantas ir vonios putos. prisiminate, pasakojau kad labai patiko kvapas, savo namuose atradau daug šio kvapo mėginukų, išbandžiau ir įrašiau kvepalus į norų sąrašą. Tikriausiai po kelionės nusipirksiu.

L'oreal Profiber intensyvi plaukų kaukė - negaliu naudoti, nes tragiškai riebina plaukus. Po naudojimo reikia dar kelis kartus perplauti plaukus tam, kad jie būtų tokie, kaip buvo iki kaukės naudojimo.


Organic Shop kūno šveitiklis su rožėmis patiko mažiausiai, nes rožių kvapas kiek cheminis. labiausiai iš šitos šveitiklių serijos rekomenduoju išbandyti šveitiklius su mangais ir papaja.

Agafjos rankų muilas pagaliau pasibaigė, daugiau tikrai nepirksiu tokių didelių bambalių.

Priemonė nuo celiulito gavau dovanu, man šeip patiko šaldomasis poveikis, tačiau RASA patinka labiau.

Agafjos vonios putos irgi nelabai. Aš dievinu Planeta Organica vonios druskas, tačiau jų jau niekur nėra, todėl vis ieškau pakaitalo ir nerandu.


Missha veido kaukės paliko tikrai labai gerą įspūdį, labiausiai patiko - EMBo ir lūpų su auksu.

Kiehls valomosios veido kaukės mėginukas, kaukė tinka tik riebiai ir labai riebiai veido odai, man kaukė buvo kiek per stipri, padariau kelis kartus T zonai, bet pilno įpakavimo tikrai nepirkčiau,

Wella plaukų priežiūros priemonės man be galo patiko, net nesitikėjau tokio tobulo rezultato.

Tokios priemonės pasibaigė šį mėnesį, tikiuosi rytoj pabaigsiu įrašą apie geriausias šio mėnesio priemones, o kol kas einu rašyti apie manikiūrą ir nagų lakus.






SHARE:

7 komentarai

  1. Sveiki, ar biodermos dušo aliejus turi kvapą?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveiki, ar biodermos dušo aliejus turi kvapą?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki, taip, kvapas yra. Jis nėra labai stiprus, tačiau ar tai leisti dermo kosmetikai? nežinau, man neturint odos problemų, jis patiko.

      Panaikinti
  3. Kur galima butu isigyti Korres Graikijoje ?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kur galima butu isigyti Korres Graikijoje ?

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kur galima butu isigyti Korres Graikijoje ?

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig