2016 m. birželio 17 d., penktadienis

PUPA MULTIFUNCTION SUPER AFTER-SUN CREAM Kremas po saulės


Žinote kas yra smagiausia? Testuoti saulės ir priemones po saules per atostogas, tai poilsis ir bloginimas viename. Kaip jau sakiau, aš jau namuose, todėl drąsiai galiu rašyti atsiliepimus apie išbandytas per atostogas priemones. Manau naudoti priemones po saulės yra taip pat svarbu, kaip ir priemonės nuo saulės su SPF filtrais, jos gerai atgaivina kūno odą po deginimosi, drėkina ir maitina, o taip prailgina ir išlaiko tobulą spalvą.






Greitam panaudojimui duše: Ištepkite kremą ant šlapios odos, po valymo - nuplaukite vandeniu. Kremas, skirtas naudojimui po deginimosi: daugiafunkcė priemonė naudojama duše, iškart drėkina odą ir suteikia ilgalaikį įdegį.
 1. Atgaivina ir ramina odą po kaitinimosi saulėje. 
 2. Kremas maitina ir minkština odą, apsaugo ją nuo lupimosi ir išlaiko tolygią spalvą. 
 4. Išskirtinė „Sun Optimizer“ technologija paruošia odą deginimuisi ateityje, paspartina įdegimo procesą. Idealiai tinka naudojimui grįžus atgal į miestą, nes išsaugo įdegį. 
 5. Greitos pagalbos kondicionierius, saulės ir druskos pažeistiems plaukams. Be parabenų. Išbandytas dermatologų. Hipoalerginis.

Talpa: 300 ml.

Kaina: 21 EUR

Kur pirkti: Kristiana ir Kosmada parduotuvėse

Įpakavimas:







Konsistencija:



Mano nuomonė:

Tikriausiai nereikia slėpti, kad PUPA saulės priemonės tapo mano mėgstamiausiais per šitas atostogas, kūno purškiamas sausas aliejus tiesiog tobulas, na o apie kremą po saulės vonių šnekėsime plačiau. Tai daugiafunkcinė priemonė, kurią galima naudoti kaip:

 dušo kremą (drėkina, puoselėja, atgaivina ir turi šaldomąjį poveikį), 
 kaip kaukę plaukams (minkština, maitina ir lygina mano plaukus, po naudojimo plaukai atsigauna  nuo neigiamo druskos poveikio ir chloruoto vandens, tačiau reikia nepadauginti, nes gali riebinti plaukus, rekomenduoju tepti tik plaukų galiukus turint riebius plaukus, o aš naudojau ant visų plaukų, nes mano plaukai po saulės ir jūros labai išsausėjo),
 kaip įprastą kremą po deginimosi (tai labai lengvos ir nesvarios konsistencijos kremas, kuris susigeria akimirksniu, drėkina ir puoselėja kūno odą, drėkina ir prailgina įdegį)

Man be galo patiko PUPA MULTIFUNCTION SUPER AFTER-SUN kremo konsistencija ir malonus kvapas, labai rekomenduoju išbandyti, juk priemonės tikrai užteks ne tik atostogoms, bet ir visai vasarai.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig