2016 m. birželio 16 d., ketvirtadienis

SVR prausimosi gelis jautriai odai PHYSIOPURE


Šiandien mano atsiliepimas apie dar nematytą ir negirdėtą ( bent jau man taip buvo,  kaip pirmą kartą pamačiau šias veido priežiūros priemones) SVR prausimosį gelį jautriai odai PHYSIOPURE. Tiesą sakant, šitas gelis patiko nuo pirmo naudojimo, o veido kremai SVR nuo rauklių naudojami dažniausiai iš visų. Pasakaysiu daugiau, tai kone ne idealios veido priežiūros priemonės, kurios tinka net labai jautriai odai.




Gamintojo aprašymas:


Valomoji priemonė jautriai odai.

Pašalina nešvarumus, išlaikydamas natūralų drėgmės ir lipidų sluoksnį. Tinka visų tipų, net jautriausiai odai, nedžiovina odos. Be alkoholio,  muilo ir dažiklių, fiziologinis pH.

Talpa: 200 ml.

Kaina: 16 EUR

Įpakavimas:









Konsistencija:





Mano nuomonė:

Atrodo ar veido prausimosi gelis gali nustebinti? Tikrai gali. Pradėsiu tikriausiai nuo to, kad SVR kosmetikos linija parduodama vaistinėje, gaminama Prancūzijoje pagal labai aukštus standartus. PHYSIOPURE linija skirta jautrios odos priežiūrai. Aš labai mėgstu rytais prausti veidą, tačiau noriu kad priemonė nesausintų ir nesutrauktų mano veido odos, būtų švelnios gelio konsistencijos, saikingai pūtuotų, beveik neturėtų kvapo ir gerai pašalintų nešvarumus, visą tai aš atradau būtent SVR.
 Tobulas, tiesiog tobulas veido prausiklis, po pirmo naudojimo aš net negalėjau patikėti, kad oda po prausimo gali likti švelni ir neišsausėti. Gelis gerai nuvalo makiažą (manau tai labai svarbu, norint naudoti prausiklį vakarais makiažo valymui), nedirgina odos, tinka net labai jautrios odos priežiūrai (bandžiau valyti su geliu net akių makiažą, pavyko labai gerai), kvapas vos jaučiamas. Be jokios abejones, tai dėmesio vertas produktas, kuris manau patiks kiekvienam. labai rekomenduoju atkreipti dėmesį į SVR veido ir kūno priežiūros priemones, iš 3 išbandytų, mano veido odai tiko ir patiko visos, tai labai geras rezultatas. Apie veido ir paakių kremą nuo raukšlių papasakosiu bloge jau netrukus.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig