2016 m. birželio 16 d., ketvirtadienis

Beauty Talk by www.uogintaite.eu



Labas vakaras, mano brangieji, šiandien labai neįprasta Beauty Talk rubrika. Aš paprašiau blogeres parašyti rekomendacijas ir palinkėjimus skaitytojams vasarai, gavosi tikrai labai įdomiai, norėjau visus tekstus sukelti į vieną įrašą, o po to pagalvojau, o kam? Todėl pradedame nuo www.uogintaite.eu Kotrynos įrašo..... Kiekvieną vakarą jūsų lauks grožio ir mados blogeriai, kurie pasakos apie madą, tendencijas, grožio ir kosmetikos priemones, manau tikrai atrasite kažką naujo, o dabar žodis Kotrynai..



Šio sezono būtiniausios grožio priemonės neabejotinai turi būti susijusios su dailiai patamsėjusia oda ir sveiku įdegiu. Ne veltui būtent tokio efekto tikimės vasaros metu ir būtent šį įvaizdį bandome išgauti net jei tikromis atostogomis pasimėgauti nepavyksta. Kaip visuomet, pirmiausia rekomenduoju investuoti ir didžiausią dėmesį skirti vidiniam odos puoselėjimui, o tik vėliau, dekoratyvinėms priemonėms.

Viena svarbiausių kūno vietų - veidas - turi gauti reikiamą apsauginį kremo kiekį nepriklausomai nuo to, kiek saulės spindulių gausite tą dieną. Apsauginis kremas nuo saulės - būtiniausia priemonė, privaloma kiekvienai. Asmeninė rekomendacija - SKINCODE Essentials Sun Protection Face Lotion SPF 50+ (22.00 €). Norint mėgautis įdegiu, tačiau neturint galimybės to padaryti, rekomenduoju savaiminio įdegio priemones. Priklausomai nuo turimo biudžeto rekomenduoju rinktis St. Moriz savaiminio įdegio putas (7) arba Vita Liberata Body Blur Instant Skin Finish (39,95 €) kūno kremą, suteikiantį momentinį įdegio efektą. Esant poreikiui degintis po saule rekomenduoju PUPA "Super Unguent" įdegį skatinantį balzamą (25 €), o šalia jo rekomenduoju nepamiršti apsauginio kremo su SPF filtru.  Tobulam užbaigimui išgauti į pagalbą rekomenduoju pasitelkti bronzinį įdegį suteikiančias pudras. Viena šios vasaros mylimiausių - Artdeco Bronzing Powder Compact, tinkanti visus metus, tačiau ypatingai gražiai atrodanti vasaros sezonu.

Mūsų sveikata ir oda – grožis, kurį reikia puoselėti kiekvieną mielą dieną nepriklausomai nuo amžiaus grupės ar metų laiko. Būkite sveikos ir gražios!


Susimatome www.uogintaite.eu,www.uogintaite.eu labai kviečiu užsukti į Kotrynos blogą.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig