2016 m. birželio 29 d., trečiadienis

Urban Decay NAKED SKIN ONE & DONE (Veido kremas su atspalviu)


Nori nenori, o vasarą kreminę pudrą keisti reikia, pirmiausiai dėl spalvos. Ką bedaryčiau, tačiau mano šviesios spalvos 15-20 spalvos pudros numeriai tikrai netinka mano įdegusiai odai, plius norisi lengvesnės tekstūros ir, kas yra logiška, SPF apsaugos. Šiandien mano pasakojimas apie Urban Decay naujieną, NAKED SKIN ONE & DONE (Veido kremą su atspalviu), plius rezultatas prieš ir po naudojimo.




Gamintojo aprašymas:



Veido kremas su atspalviu
Visų tipų odai.
URBAN DECAY Naked Skin One & Done veido kremas su atspalviu puoselėja odą ir ją apsaugo tuo pačiu suteikdamas lengvo makiažo pagrindo efektą. Vienas žingsnis ir tu pasiruošusi.
Akimirksniu išnykstantys netobulumai ir išlygintas odos atspalvis - tobulai gražiam odos rezultatui. URBAN DECAY aukštųjų technologijų dėka sukūrė besvorę, ilgai išliekančią formulę, kuri išsklaido šviesą ir akimirksniu sukuria tobulos odos įvaizdį. Su laiku naudojant šį kremą su atspalviu poros atrodo mažesnės, o oda pastebimai stangresnė ir labiau švytinti. Platus spalvų pasirinkimas, kiekvienai leis atrasti idealiai tinkantį atspalvį.
Klinikinių tyrimu metu dauguma dalyvių pastebėjo:
  • Akimirksniu pagerėjusį odos atspalvį, kuris išliko iki 8 valandų.
  • Žymiai padidėjusį odos švytėjimą po 12 savaičių produkto naudojimo.
  • Žymiai stangriau atrodančią odą po 12 savaičių produkto naudojimo.
  • Poros atrodė mažesnės po 8 savaičių produkto naudojimo.
URBAN DECAY praturtino šią aliejaus neturinčią produkto formulę odą puoselėjančiais ingredientais (peptidais, vitaminais ir drėkikliais). SPF 20 faktorius saugo odą nuo saulės, o patogi produkto pakuotė su dozatoriumi, leis lengvai pasiekti net paskutinį produkto lašelį.
Talpa: 40ml
Kaina: apie 35 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt
Spalvų pasirinkimas:
Įpakavimas:






Spalva:




Rezultatas:

sakykit ką norite, tačiau nuotraukoje be makiažo aš net sau patinku, o tai yra svarbiausiai. Na o dabar apie tai, ką mes matome realybėje: ne vienoda veido spalva, poros, kapiliarai nosies zonoje, raudonis, mišri veido oda.


su Urban Decay NAKED SKIN ONE & DONE

Spalva tapo lygi, porų beveik nesimato, veidas atrodo matinis, tačiau labai natūralus bendras vaizdas. Didelis pliusas, geltonas atspalis, nes vasarą subebame įdegti iki raudonio, todėl reikia kiek progesinti ir sulyginti veido atspalvį.



su makiažu:




Mano nuomonė:

Manau dėl Urban Decay priemonių kokybės abejoti nereikia, tikrai verta savo kainos, todėl galime rinktis drąsiai, plius pagaliau atsidarė parduotuvės, kur  galima pamatyti spalvas ir išsirinkti kreminę pudrą. Kaip aš jau sakiau, vasarą kreminę pudrą keistu būtina, net jeigu galvojate, kad įmanoma išsisukti iš padėties naudojant bronzantą, rezultatas nebus toks, kokio reikia. Aš labai apsidžiaugiau gavus testavimui UD kremą su atspalviu, tačiau prieš tai skaičiau ne galo blogų atsiliepimų apie tai, kad šitas kremas tiesiog kremas, kuris nieko nemaskuoja. Ką noriu pasakyti aš, ar vasarą būtinas 100% maskavimas? manau, kad tikrai ne. Net aš einant į renginius vis rėčiau naudoju MAC pilno maskavimo kremines pudras, apie kiekvienos dienos makiažą aš jau net nešneku. UD kremas maskuoja pakankamai gerai, nes jis kreminės konsistencijos ir gerai sluoksniuojamas, plius atrodo natūraliai. Mano spalva medium su ryškiai geltonu tonu, man tiko idealiai, tačiau jeigu jūsų veidas visiškai baltas, geriau paieškoti šviesesnio atspalvio. UD kremas su atspalviu gerai drėkina, bet neriebina veido, įpakavimas pakankamai patogus, su pompa, tačiau reikia laikyti ir spausti kremą apvertus buteluuk1, nes kitaip nesispaudžia. Dar vienas minusas - kremas gerai draugauja tik su UD bronzine pudra, visos kitos mano turimos birios ir kompaktinės pudros eina ant veido dryžiais.

Ar man patiko priemonė? Tikrai taip, labai natūraliai atrodo, pakankamai gerai maskuoja ir lygina veido spalvą, drėkina ir išsilaiko visą dieną, neužmirštame ir apie apsauga veidui su SPF 20.


PR sample

SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig