2016 m. birželio 29 d., trečiadienis

Sebastian Whipped Crème formavimo ir plaukų priežiūros putos


Šnekant apie plaukų priežiūros priemones, labiausiai nekenčiu plaukų putų ir gelio, kuris suteikia šlapių plaukų efektą. Kodėl? Nes su putomis susidraugauti taip ir nepavyko, apart susipusių ir sunkiai iššukuojamų plaukų jokio efekto aš nepastebėdavau, o plaukų geliai labai sausindavo plaukus. Tačiau pasirodo plaukų putos gali būti skirtingos, skirtingos paskirties, skirtingos konsistencijos, skirtingos kainų kategorijos, bei skirtingos kokybės. Šiandien mes šnekėsime apie Sebastian Whipped Crème formavimo ir plaukų priežiūros putas, kurios skirtos ne tik šukuosenai formuoti, bet ir plaukų galiukų maitinimui, bei atstatymui.





Sebastian Whipped Crème - tai formavimo ir plaukų priežiūros putos. Ypatingai lengvos tekstūros, proteinais praturtinta plaukų priežiūros ir formavimo priemonė. Stulbinantį plaukų lengvumą suteikiančios putos atstato plaukų struktūrą, lengvai kondicionuoja, pastebimai pakelia, išryškina ir apibrėžia garbanas bei bangas, suteikia joms nepriekaištingas formas pagal Jūsų stilių. Puikiai tinka visų tipų plaukams.

Naudojimas: prieš naudodami plaukų putas apverskite flakonėlį kamšteliu žemyn ir stipriai jį plakite 3-5 sekundes. Purkškite putas ant delnų flakonėlį nukreipę žemyn. Tolygiai paskirstykite priemonę ant drėgnų plaukų ir leiskite išdžiūti savaime. 

Talpa: 150 ml.

Kaina: 26,450 EUR


Įpakavimas:







Konsistencija:





Mano nuomonė:

Sebastian Whipped Crème tai kitokio tipo plaukų putos, jos kreminės konsistencijos, nesausina plaukų ir skirtos ne tik formavimui, bet ir papildomai plaukų galiukų priežiūrai. Ką noriu pasakyti aš, putos turi labai malonu, profesionalios kosmetikos kvapą, pasiskirsto ant plaukų lengvai, tačiau šitoje vietoje svarbu nepadauginti. Mano plaukų galiukai sausi, todėl aš tepu tik galiukus, leidžiu jiems išdžiūti, jeigu reikia ir norisi daugiau apimties, naudoju feno difuzerį. Kaip aš jau pasakojau, mano plaukai linkę pustis ir garbanotis, šios putos sutramdo mano plaukus, garbanos gaunasi labai standžios ir atrodo natūraliai, tačiau noriu pasakyti dar kartą, svarbu nepadauginti (nes putos labai gerai drėkina ir maitina plaukus), o svarbiausiai nenaudoti nei kaukės, bei balzamo, nes to tikrai bus per daug. Sebastian Whipped Crème tai kitas požiūris į plaukų formavimą, tai plaukų formavimas ir priežiūra viename, todėl ir kaina atitinkama. Labai rekomenduoju išbandyti putas tiems, kam putos sausindavo plaukus, kieno plaukai linkę pustis ir garbanotis, kas nori papildomos plaukų galiukų priežiūros ir profesionalaus rezultato. Taip pat patariu pasikonsultuoti su merginomis iš www.inhair.lt parduotuvėse (parduotuvės yra yra visose didžiausiuose miestuose: Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje) dėl putų ir Sebastian priemonių naudojimo, taip pat žinau, kad galima išbandyti testerinį variantą ant savo plaukų ir švertinti rezultatą (manau tai yra labai svarbu prieš investuojant nemažą pinigų sumą į plaukų priežiūros priemones). 
Būkite gražios, tegul jūsų plaukai atrodo gražiai net karščiausią vasarą po saulės vonių.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig