2016 m. liepos 20 d., trečiadienis

ANNY GREEN TEA HYALURONIC SHOT ir GREEN TEA GROWTH ENERGIZER


Manęs labai dažnai klausia apie nagų priežiūros priemones, manikiūrą ir nagų formą, mano brangieji, jeigu neturėsite sveikų ir prižiūrėtų nagų, jokia forma ir lakavimas tikrai nepadės. ANNY nagų priežiūros priemonės užima mano kosmetinėje didžiausią dalį, šiandien šnekėsime apie dvi SOS ANNY Green Tea linijos priemones.






ANNY GREEN TEA HYALURONIC SHOT

Dvifazis drėkinamasis serumas su hialurono rūgštimi. Serumas tinka sausiems, trapiems nagams. Dvifazis serumas intensyviai drėkina. 1 fazė (vandens): jos sudėtyje yra hialurono rūgštis. 2 fazė (aliejinė): jos sudėtyje yra skvalenas, avokado aliejus, vitaminas A, jie drėkina ir stiprina nagus. Žaliosios arbatos ekstraktas yra puikus antioksidantas. Maitina, minkština ir regeneruoja nagų odeles.


ANNY
GREEN TEA GROWTH ENERGIZER
Nagų augimą skatinanti priemonė. Intensyvaus poveikio priemonė sausiems, lūžinėjantiems nagams. Sudėtyje yra aukštos kokybės pantenolis. Žaliosios arbatos ekstraktas (puikus antioksidantas) ir jūros dumblių ekstraktas. Vitaminai A ir E. Nagai augs stipresni. Nagai atrodys sveiki ir žvilgantys. Regeneruoja ir stiprina nagų odeles.

Talpa: 15 ml.

Kaina: po 13 EUR

Kur pirkti: Kristiana ir Kosmada

Įpakavimas:











Mano nuomonė:

Visi mes norime ilgalaikio lakavimo efekto, mano svajonė, kad lakas ant nagų išsilaikytų apie geras dvi savaites, tačiau retai susimąstome, kaip tai neigiamai veikia mūsų nagus. Būtent tam aš naudoju SOS priemones nagų atstatymui ir papildomai priežiūrai. Vienas iš jų  ANNY GREEN TEA HYALURONIC SHOT, tai dviejų sluoksnių koncentras, kuris turi malonu kvapą, susigeria gana greitai ir suteikia nagams stiprumo, o nagų taip pat maitina nagų odelę. Juk sveika ir prižiūrėta nagų odelė tai vienas žingsnis  gražių ir tobulų nagų link. Antrojo priemonė GREEN TEA GROWTH ENERGIZER skirta sausiems ir lūžinėjantiems nagams, mano nagai po ilgalaikio lakavimo būtent tokie, plius dar įgauna geltoną atspalvį, todėl naudoti tokias SOS priemones yra būtinumas. Nagų augimą skatinanti priemonė turi gelio konsisitencija, kvapo beveik nesijaučia, o nagai auga tikrai greičiau.
Noriu pasakyti, kad tokias priemones reikia naudoti pastoviai, aš darau kelių dienų pertrauką ir tepu nagus tik šiomis priemonėmis, taip leidžiu nagams pailsėti. Ar galima laukti rezultato po kelių naudojimų? Ne, nagų atstatymas tai ilgalaikis procesas, kuris reikalauja pastangų ir laiko.

PR sample


Pridėti antraštę

SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig