2016 m. liepos 20 d., trečiadienis

Mary Kay „Into The Garden™“ makiažo paletė



Labas rytas, mano brangieji, šiandien mes šnekėsime apie limituoto leidimo paletę iš Mary Kay. Kai aš gavau siuntinuką, negalėjau patikėti, kad paletė tokia graži, spalvos pigmentuotos ir labai ryškios, na o įpakaviams atskira istorija...





Gamintojo aprašymas:


Kuriant šią kolekciją, kompanija „Mary Kay“ bendradarbiavo su moterimi, kuri yra žinoma visame pasaulyje dėl mados meno kūrinių projektavimo. Patricia Bonaldi gimė Brazilijoje, ji turi minias nuolatinių klienčių, tarp kurių sutiksime daug mados žurnalisčių ar kino žvaigždžių. Patricia yra gerai žinoma dėl nepaprasto gebėjimo suderinti didžiausią estetiką su rūpinimosi kiekviena detale. Kartu mes sukūrėme „Into the Garden™“ produktų įpakavimus, kurie tobulai atitinka šio sezono tendencijas!

Makiažo paletė yra pagaminta iš gražaus, dekoratyvinio popieriaus. Atidarius ją, pamatysime fantastišką keturių kreminių vokų šešėlių ir trijų lūpų blizgesių paletę. Tai rinkinys, kuris tobulai atitinka pavasarines tendencijas!
  • Paletėje yra dvipusis aplikatorius.
  • Ši paletė tobulai atitinka pastelines tendencijas.
  • Joje rasime rudus, violetinius ir rožinius vokų šešėlių atspalvius.
  • Lūpų blizgesiai yra „nude“, rožinio ir koralų atspalvių.
  • Tai tobula dovana.

Kaina: 43 EUR

Kur pirkti: www.marykay.lt

Įpakavimas:









Mano nuomonė:

Reikia pripažinti, kad Mary Kay moka stebinti savo kokybe, kiek išbandyta priemonių, visos tikrai labai patiko, tačiau sutikime, kainos irgi nėra mažos, ypač kaip kosmetikai iš konsultantų rankų. Šnekant apie Mary Kay „Into The Garden™“ limituoto leidimo kolekciją, noriu pasakyti, kad įpakavimas tiesiog tobulas, kartotinis, primina žaismingus The Balm įpakavimus, tačiau tobulai atskleidžia vasaros tendencijas. Gėlių kompozicija ir pastelinės spalvos, kas gali būti geriau?
Paletėje keturių spalvų labai gerai pigmentuoti šešėliai, spalvos leidžia padaryti kiek dieninį, tiek ir ryškesnį vakarinį makiažą. Mano mėgstamiausia spalva - violetinė, tokia švelni ir graži, tačiau naudojant su tamsesniu atspalviu, violetinė gali tapti pagrindiniu makiažo akcentu. Blizgesių atspalviai nėra labai ryškūs, man labiausiai patiko vidurinis persikiniai-rožinis, pirmas - sidabrinės spalvos blizgučiai, paskutinis - vos matoma švelniai raudona spalva. Šepetėlis standartinis, aš makiažui naudojau savo. 
Ką noriu pasakyti apibendrinant, nuostabi idėja ir jos įgyvendinimas, tokia paletė bus ne tik jūsų vasaros kosmetinės puošmena, bet ir labai gera dovana. Vienintelis minusas- kaina, tikrai brangoka.

PR sample



















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig