2016 m. liepos 19 d., antradienis

MAKE UP FACTORY DREAM EYES Tankinamasis ir riečiamasis blakstienų tušas


Šiandien vakariniam skaitymui mano naujas įrašas ir atsiliepimas apie Make Up Factory Dream Eyes blakstienų tušą. Gamintojai vis pristato naujienas, naujas tušo formules, naujus šepetėlius ir inovacijas, tačiau patikėkite, kiekvienai dienai nieko nėra geriau už paprasta klasikinį tušo šepetėlį su tobulu rezultatu ant akių.





Gamintojo aprašymas:




Sukuria svajonių blakstienas! Pakelia blakstienas ir jas užriečia - akys atrodys didesnės. Kūgio formos šepetėlis: plonu šepetėlio galiuku lengvai pasieksite net ir trumpiausias blakstienas, platesnis šepetėlio pagrindas išryškins blakstienas akių kampuose.Ypatingas vaškų kompleksas sukuria nepaprastai didelių blakstienų efektą. Lankstūs šereliai puikiai iššukuoja ir atskiria blakstienas. Išlieka iki 10 valandų. Tinka jautrioms akims ir nešiojantiems kontaktinius lęšius. Sudėtyje nėra kvapiųjų medžiagų ir parabenų.

Kaina: 16,50 EUR

Kur pirkti: Kristiana ir Kosmada

Įpakavimas:




Rezultatas:


Mano nuomonė:

Aš jau seniai žinau, negalima spręsti apie tušą iš šepetėlio, tačiau šepetėlis - tai naudojimo patogumas. Make Up Factory šepetėlis klasikinis, platesnis pradžioje ir siaurėjantis link galiuko, gerai prašukuoja blakstienas, nudažo jas nuo pat augimo linijos ir nesulipino. Tikrai, rezultatas gaunasi tobulas, mano ir taip ilgos blakstienos atrodo dar ilgesnės, pati negalėjau patikėti, kad rezultatas toks geras. Svarbiausiai, tušas labai lengvai nusiplauna, nedirgina akių ir atrodo labai natūraliai (nėra nei gumuliukų, nei sulipintų blakstienų).
Labai rekomenduoju išbandyti,  MAKE UP FACTORY DREAM EYES blakstienų tušas patiks ilgų blakstienų savininkėms, su juo blakstienos bus dar ilgesnės ir tankesnės.

PR sample














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig