2016 m. liepos 19 d., antradienis

BIOTHERM BIOSOURCE TOTAL RENEW.OIL



Tikriausiai jau matėte, kad aš gavau visą naują Biotherm veido priežiūros liniją testavimui, skubu pradėti savo pasakojimą nuo labiausiai patikusio ir tikusio mano veidui produkto -  BIOTHERM BIOSOURCE TOTAL RENEW.OIL. Valomieji aliejai, tai Azijietiškos kosmetikos rinkos know how, tačiau dabar beveik kiekvienas save gerbiantis kosmetikos gamintojas siūlo tokio tipo veido valymo priemones savo asortimente. Šiandien šnekėsime apie Biotherm tobuliausią kosmetikos priemonę.



Biosource Total Renew.Oil
Valomasis veido aliejus
Visų tipų odai.
Dvejopos paskirties valiklis yra itin geru poveikiu pasižyminčios tekstūros, derinančios efektyviai pašalinti makiažą leidžiančio aliejaus ir valomųjų putų savybes.
1 žingsnis: įmasažuokite aliejaus į sausą veido odą apskritais judesiais – pašalinsite makiažą ir nuvalysite odą.
2 žingsnis: įpilkite vandens, kad susidarytų puta, ir išvalykite nešvarumus.
Efektyvus poveikis valant veidą, akių sritį ir šalinant vandeniui atsparų makiažą. Oda tampa švari ir sveikai spindi, liečiama labai švelni.

Talpa: 200ml

Kaina: 29,95 EUR

Kur pirkti: Douglas ir Kristiana

Įpakavimas:





Konsistencija:





Mano nuomonė:

Kodėl aliejus? Nes jis geriau ir švelniau nuvalo visus makiažo likučius ir nešvarumus nuo veido. Korėjietiški (visų valomųjų aliejų pradininkai) buvo pagaminti tam, kad nuvalyti nuo veido sunkiai nuplaunamus BB kremus, jie buvo labai tirštos tekstūros ir po jų reikėdavo perplauti veidą su prausikliu. Biotherm tai naujos kartos valomoji priemonė veidui, kuri turi visas valomo aliejaus teigiamas savybes, tačiau nepalieka riebaus sluoksnio ir nekemša porų, plius gerai švelnina ir drėkina veido odą.
BIOTHERM BIOSOURCE TOTAL RENEW.OIL įpakavimas be galo patogus, su pompa, ryškiai oranžinės spalvos, kas man kelia šypsena po sunkios darbo dienos. Taip, aliejus geriau naudoti vakare  makiažo valymui, o iš ryto naudoti paprastus ir lengvesnius prausiklius. Aliejus turi labai švelnų ir malonų kvapą, pakankamai tirštą konsistenciją. Jo valomosios savybės labai geros, nuvalo net blakstienų tušą nuo akių ir nedirgina odos. Kaip sako gamintojas reikia vos kelių paspaudimų aliejaus tam, kad pilnai nuvalyti makiažą švelniai masažuojant veidą, o toliau visus nešvarumus nuplauti su šiltu vandeniu.

Ar man patiko? Ne tas žodis, tai geriausias (bent jau mano akimis) visos linijos produktas, labai rekomenduoju išbandyti, o aš naudoju kartu su aliejuku iš tos pačios serijos.



PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig