2016 m. liepos 19 d., antradienis

CHI Argan Oil argano ir moringų aliejų priemonė plaukams


Kaip aš jau sakiau, CHI plaukų priežiūros priemones išbandžiau dar labai seniai, savo plaukų balinimo ir dažymo pradžioje. Galiu pasakyti atvirai, didelio įspūdžio naudojant visą CHI klasikinę sistemą nepastebėjau (o gal neteisingai naudojau), tačiau Biosilk aliejuką plaukams pirkdavau pastoviai, man labai patiko mini įpakavimai, kurie susinaudoja labai greitai, galima keisti pastoviai, plius efektas mano sausiems galiukams tikrai buvo teigiamas. Aš tikrai žinojau, kad CHI išleido be galo daug įvairių aliejukų: su argano aliejumi, Kardashian, su keratinu ir t.t., bet nebandžiau nei vieno. Kaip jau supratote iš nuotraukos, labiausiai mano plaukams patiko CHI Argan Oil argano ir moringų aliejų priemonė, šiandien apie pliusus ir minusus pašnekėsime plačiau.



Gamintojo aprašymas:




CHI Argan Oil tai - intensyviai drėkinanti ir maitinanti plaukus linija su unikaliais egzotiškais argano ir moringų aliejais. Ši CHI Argan Oil argano ir moringų aliejų priemonė plaukams yra sukurta būtent tam, kad atjaunintų ir subalansuotų reikiamą kiekį drėgmės pažeistuose ir pavargusiuose plaukuose. Šis plaukų aliejus akimirksniu suminkština plaukus ir sugrąžina jiems natūralų spindėjimą.
CHI Argan Oil argano ir moringų aliejų priemonė stiprina plaukų elastingumą, saugo juos nuo kenksmingo išorės poveikio ir UV spindulių.
CHI Argan Oil plaukų aliejus taip pat praturtintas moringų aliejumi, kuriame gausu oleininės rūgšties, vitaminų A, C, E, kalcio ir vario. Moringų aliejuje yra 4 kartus daugiau kolageno nei morkų sėklų aliejuje, vitamino C - 7 kartus daugiau nei apelsinuose, o kalcio - 4 kartus daugiau nei piene.
CHI Argan Oil argano ir moringų aliejus plaukas yra švelnus ir minkštas jūsų plaukams, jis gerai įsigeria į plaukus ir puikiai minkština juos iš vidaus.
Naudojimas. Paimkite neidelį kiekį CHI Argan Oil argano ir moringų aliejaus ir paskirstykite ant delnų. Įtrinkite aliejų į plaukus. Nuskalauti nereikia.

Sudėtis:

Cyclopentasiloxane, Cyclotetrasiloxane, Cyclohexasiloxane, Caprylyl Methicone, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Hydrolyzed Silk, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Retinyl (Vitamin A) Palmitate, C12-15 Alkyl Benzoate, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Isoeugenol, Red 17 (Cl 26100), Yellow 11 (Cl 47000), Green 6 (CI 61565).

Talpa: 15 ml.

Kaina: 5,20 EUR


Įpakavimas:






Mano nuomonė:

Didelis pliusas už mini įpakavimą, tokį buteliuką patogu pasiimti su savimi, saugu išbandyti ir nuspręsti ar pirkti pilną įpakavimą, plius aliejukas nespėja atsibosti, o plaukai nespėja priprasti. Tai mėgstamiausias mano CHI aliejus iš visų išbandytų. Buteliukas klasikinis, aliuminio folijos membrana saugo aliejuką nuo neigiamos aplinkos poveikio. Jeigu klasikinio CHI serumo priemonės aromatas- vyriškų kvepalų, su keratinu - gaivus, tai Argan Oil turi klasikinį, saldų argano aliejaus rytietišką aromatą. Man tokie labai prie širdies. Negaliu nepaminėti labai tirštos konsistencijos ir teigiamo poveikio plaukams. Manau šitas aliejus tinka labiau sausiems ir labai pažeistiems plaukų galiukams, nes gerai juos maitina ir atstato, po naudojimo plaukai vizualiai atrodo gražesni, tankesni, sunkesni, mačiau pučiasi ir gražiau blizga. Aš naudoju aliejų iš karto po plovimo ant šlapiu plaukų (svarbu nepadauginti, nes priemonė labai koncentruota), man užtenka dviejų lašelių užtepti ant plaukų galiukų ir galima džiaugtis tobulu rezultatu.

CHI Argan Oil patiks jums jeigu mėgstate rytietiškus saldžius kvapus, tirštas konsisitencijas, jūsų plaukai sausi ir pažeisti, jūsų plaukams reikia papildomos ir ypatingos priežiūros. O aš jau svajoju išbandyti plaukų šampūną ir kaukę. Iš minusų tik nemaža kaina, tačiau didesnį įpakavimą pirkti labiau apsimoka, bet pradėti rekomenduoju nuo mažesnio, yra tikimybė kad jūsų plaukams gali labiau patikti nesvarus ir plaukus tiesinantis CHI serumas su keratinu apie kurį šnekėsime jau greitai. Bet kokiu atveju išbandyti visus CHI serumus galima InHair parduotuvėse Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje ir išsirinkti tai, kas tinka būtent jūsų plaukų tipui.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig