2016 m. liepos 12 d., antradienis

Apie antakių gelius


Ar naudojate antakių gelius darant makiažus? Tiesą sakant, aš naudoju ne visada. Kiekvienos dienos makiažui man pilnai užtenka tiek šešėlių arba pieštuko, tačiau šnekant apie proginį makiažą arba makiažą nuotraukoms gelis tikrai naudojamas. Šitoje vietoje kyla klausimas, o kurį gelį pasirinkti? Su atspalviu? Bespalvį? Ar toks geras Anastasia Beverly Hills, kad verta sumokėti tokius pinigus? Šiandien apie tai ir pašnekėsime.




Jeigu jūsų antakių forma ideali, pilnai užtenka tik antakių gelio, pašukuoji prieš antakių augimo liniją, po to į kitą pusę ir viskas, antakiai atrodo tobulai. Tačiau mano antakių formai toli gražu iki idealios, todėl reikia naudoti pieštukus ir spalvotus gelius, šešėlius ir t.t. 
Kam aplamai skirtas gelis? Gelis skirtas tam, kad išsaugoti antakių formą, suteikti 3D vaizdo, tam, kad antakiai neatrodytų plokščiais, suteikti antakiamas faktūros.



Dažniausiai užduodamas klausimas, kokios spalvos gelį pirkti. Kai mano plaukai buvo labai šviesūs, išsirinkti tinkas priemones antakiams buvo be galo sunku. Vieni buvo ryškiai oranžinės spalvos, kiti per tamsūs, dar kiti - visiškai pilki (kas irgi nėra gerai). Dabar aš drąsiai derinu savo antakių spalvą prie ataugusių šaknų, todėl galiu sau leisti naudoti rudos spalvos gelius ir pieštukus.





Mano antakių gelių kolekcijoje pirmąją vietą užimta bespalvis Anastasia Beverly Hills gelis, jo šepetėlis nėra išskirtinis, tačiau gelio konsistencija yra skysta, gerai užfiksuoja ir natūraliai atrodo. Ar jis vertas sumokėtų pinigų? Tikrai taip, kai pasibaigs, nusipirksiu dar vieną buteliuką.

Antroje vietoje Essence Blond ir L'oreal Medium/Dark spalvos geliai. Aš antakio pradžią užfiksuoju su blond essence atspalviu, o galiuką vedu jau su L'oreal. Būtent taip išgaunamas taip vadinamas antakių 3D efektas. Man patinka šios priemonės dėl savo mažų ir patogių šepetėlių, kreminės konsistencijos ir atspalvių ne oranžinio ir pilko tono.

Catrice antakių gelis nėra blogas, jos spalva šaltai ruda, tačiau šepetėlis per didelis, man tokie nepatinka. Nesugebėjau aš susidraugauti ir su Maybelline Brow Drama antakių geliu, jo keistas šepetėlis man neįtiko, dirbti su juo buvo neįprasta. 




O kokie antakių geliai jūsų mėgstamiausi?



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig