2016 m. liepos 12 d., antradienis

Nagų dizainas su ANNY


Labas rytas, mano brangieji, aš labai mėgstu vienos spalvos manikiūrą, jeigu būtų galima, lakuočiau nagus tik juodai-raudonai. O kas man neleidžia? Manau nagų lakas turi nors kažkiek tikti prie drabužių, o su juodos spalvos nagais romantiško įvaizdžio nesukursi. Šiandien mano pasakojimas apie nagų dizainą. Mano mėgstama juoda spalva, tačiau paskaidrinta su mėlynai ir žaliais atspalviais.








Vasarą, labai norisi ryškių spalvų, tiek drabužinėje, tiek ant nagų. Nagai, mano stiprioji pusė, tačiau labiausiai patinkančios spalvos yra tamsios arba raudonos. Šį kartą nusprendžiau parodyti labai paprastą nagų dizainą, kurį galite atlikti namuose be didelių pastangų. Viskuo kuo reikia tai lipnių nagų juostelių, skirtingų atspalvių nagų lakų ir šiek tiek kruopštumo ir kantrybės.





Pagrindinė mano gražių nagų paslaptis - nagų forma (prieš keturis metus atradau patinkančių nagų formą ir iki šiol dildinu nagus žiūrint į nuotrauką) ir teisinga nagų odelių priežiūra. Tik sveiki nagai yra gražūs nagai. Kiekvieną vakarą prieš miegą naudoju įvairius aliejus ir kremus nagų odelei maitinti, tik tada manikiūras atrodo tobulai.



Nagų lakavimą rekomenduoju pradėti nuo lako pagrindo, taip nagai išsiliks sveiki, o manikiūras išsilaikys ilgiau.




Padengiame nagus mėlynos ir žalios spalvos greitai džiūstančiais ir gerai pigmentuotais nagų lakais, leidžiame jiems išdžiūti. Spalvos gali būti įvairios, tai priklauso tik nuo jūsų skonio ir nuotaikos.




Klijuojame nagų juosteles. Rekomenduoju gerai prispausti juosteles prie nagų, tik tada gaunasi norimas rezultatas.



Mano pasirinkimas - juodos spalvos nagų lakas, taip manikiūras atrodo ryškiau ir prabangiau. Lakuojame vieną juodo nagų lako sluoksnį ir labai atsargiai nuimame juosteles.



Padengiame nagus viršutiniu nagų lako sluoksniu ir džiaugiamės gražiu manikiūru.

Naudojamos priemonės:

ANNY nagų lako valiklis
ANNY juodos spalvos nagų lakas 345
ANNY žalios spalvos nagų lakas 377.30
ANNY mėlynos spalvos nagų lakas 384.15
ANNY 6 in 1 kaip viršutinis sluoksnis
ANNY green tea sensitive hardener 947 (nagų lako pagrindas)
ANNY žalios arbatos sviestas odelių minkštinimui

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig