2016 m. liepos 28 d., ketvirtadienis

Atgaiva kartą dieną - Kiehl's CACTUS FLOWER & “TIBETAN GINSENG” HYDRATING MIST


Labas rytas, mano brangieji, per tokius karščius nesimiega, negaliu užmigti vakarais, na o iš ryto atsikeliu anksčiausiai. Šiandien mano pasakojimas apie Kiehl's must have priemonę, purškiklį veidui, kuris ne tik akimirksniu atgaivina, bet ir drėkina veido odą. Manau būtent to ir reikia kartą dieną turėti savo rankinėje.



Gamintojo aprašymas:

CACTUS FLOWER & “TIBETAN GINSENG” HYDRATING MIST Gaivinamasis veido purškiklis – šis vėsinamasis veido purškiklis valo ir drėkina odą pagerindamas jos bendrą būklę, kad galėtumėte visą dieną mėgautis atgaivinta, sveikai atrodančia oda. Mūsų drėkinamasis purškiklis pašvelnina ir palygina odą, ją atgaivina. Pagerina odos ląstelių kvėpavimą padėdamas odai išlaikyti būtiną drėgmę, kad oda pašvelnėtų. Pašalina toksinus ir saugo odą nuo žalingų aplinkos veiksnių. 

Talpa: 75ml 

Kaina: 16eur

Įpakavimas:








Mano nuomonė:

Kiehl's hidrolatas buvo gaminamas ir puikiai įvertintas pirkėjų jau seniai, tik anksčiau jį galima buvo nusipirkti tik oro uostose. Kodėl? Liektuve drėkinti ir atgaivinti veido odą, kas labai daug skraido, puikiai žino, klimato kaita, kondicioneriai, stresas ir t.t., štai tau ir veido šerpetojimai ir nelygi spalva. Dabar Kiehl's CACTUS FLOWER & “TIBETAN GINSENG” HYDRATING MIST galima rasti parduotuvėje, jo sudėtyje kaktuso gėlių ekstraktas, tibeto ženšenis, pelargonijos, levandos ir rozmarino ekstraktai.  Aš manau, kad kvapus mes jaučiame visi skirtingai, todėl sakau drąsiai - aš jaučiu tik nuostabų levandų aromatą.
Kaip naudoti tokio tipo priemones: veido gaivinimui ir drėkinimui visą dieną (galima purkšti bet kur ir bet kada), vakare arba ryte prieš darant makiažą, po makiažo tam, kad birios arba mineralinės pudros sluoksnis ant veido atrodytų natūraliai, po riebaus kremo arba aliejaus naudojimo (apipurkšti veidą tam, kad kremas arba aliejus greičiau susigertų), darant giliai valančias molio pagrindu kaukes (puikiai žinome, kad molio pagrindu pagamintos kaukės veikia iki tol, kol visiškai neišdžiuvo ant veido, todėl apipurškius kelis kartus su hidrolatu, galima kaukę palaikyti ant veido kiek ilgiau).

Apibendrinant noriu pasakyti, kad Kiehl's CACTUS FLOWER & “TIBETAN GINSENG” HYDRATING MIST galima naudoti įvairiais būdais, labai rekomenduoju išbandyti ir įvertinti efektą per tokius karščius ir oro kaitą.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig