2016 m. liepos 28 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.07.28


Kažkodėl vis galvojau, kad šiandien trečiadienis, net kelis kartus atidariau kalendorių telefone patikrinti, ar tikrai ketvirtadienis, kai įsitikinau kad tikrai tikrai, įpyliau sau kavos ir atsisėdau rašyti Beauty Talk rubriką. Šią savaitę dar daugiau atostogų vaizdų, tobulų drabužių derinukų, asmeniškumų ir naujų išbandytų kosmetikos priemonių.




Šiandien Beauty Talk rubriką noriu pradėti nuo Sandros įrašo bloge apie mergvakarių organizavimo idėjas, stilizavimą ir drabužių pasirinkimą. Pilnai sutinku, seselės, policininkės ir kalytės, zuikiai ir t.t. atrodo vulgariai, neskoningai ir tragiškai. Pamatai tokią girtą merginų bandą mieste ir norisi pereiti į kitą gatvės pusę, pastebėjau, kad taip daro ir tiesiog praeiviai.


Darjos nuostabios nuotraukos su Berlyno vaizdais ir labai gražus, subtilus ir skoningas drabužių derinukas.


Inga leidžia dienas Makedonijoje, tačiau džiugina savo skaitytojus gražiomis nuotraukomis ir savo drabužių derinukais, Man labiausiai patiko rankinė ir batai.


Man vis atrodė, kad vasarą keliauti reikia ten kur šilta ir yra jūra, tačiau Juodoji Plunksna mano kitaip, nuostabūs Alpių vaizdai jau jos bloge. Žiūrime...



Dar vienas drabužių derinukas Kotrynos bloge, būtent taip norėjau parašyti pamačius Kotrynos nuotraukas, tačiau čia kiek kitaip. Bloge jūsų laukia daug asmeniškumų, įdomių faktų ir atsakymas į klausimą "Kur gi dingo Uogintaitė?".


Įrašą pilna asmeniškumų galima rasti Ir Salomėjos bloge, tikrai labai daug ko nežinojau, nors peržiūriu tavo blogą labai dažnai, buvo smagu susipažinti artimiau.


Ieva savaitgaliui mieste pasirinko baltą spalvą ir tikrai neprašovė, tik labai norėtųsi kiek ryškesnio makiažo varianto. Į tavo rankinę žiūriu jau labai seniai, patinka ;-)




Vasarą kelionių ir atostogų metas, todėl keli Karolinos patarimai ką geriau pasiimti su savimi į kelionę pravers visiems.


Be geros kokybės šepetėlių makiažas yra neįmanomas, mano Real Techniques šepetėliai tarnauja labai gerai ir iki šiol, nors jų vietą pakeitė tobuliausi Sigma. Kas dar nepasiruošęs investuoti daug, labai rekomenduoju Patricijos įrašą apie šepetėlius akių makiažui.



O štai jau Real Twechniques šepetėliai veidui ir Živilės nuomonė, tiesą sakant, šepetėlį kontūravimui aš nusipirkčiau net pati.



Maženos bloge skaitome apie Urban Decay vasaros kolekciją, be abėjo, kolekcija atrodo įspūdingai, kaip ir Maženos makiažas.


Skaitau be galo daug gerų atsiliepimų apie Lily Lolo kosmetikos priemones, gal jau atėjo laikas kažką nusipirkti ir išbandyti, bet vis rankos nedaeina. Testavimo laukia du maišai kosmetikos, tad kol kas tenka skaityti kitų blogerių atsiliepimus, Modestos bloge skaitome apie lūpų blizgį.


Žinau, kad šie matiniai gražuoliai vieni iš populiariausių NYX kosmetikos priemonių, žiūrime Indrės nuotraukas ir renkamės atspalvius.



Kaip man patinka Organic Shop kūno priežiūros priemonės: šveitikliai, kremai ir t.t,  taip nepatinka plaukų priežiūros priemonės. Bloge apie grožį skaitome apie plaukų šampūną ir kondicionerį su moliu ir jūros dumbliais.



Tokia buvo mūsų madinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,


SHARE:

1 komentaras

  1. Labai smagus įrašas, tarp kitko Austrijoj tuo metu buvo net 30 laispnių, o kalnuose net lengviau įdegti, nei prie jūros :D O į šiltus kraštus kaip tik smagiau pabėgti, kai Lietuvoj šalta :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig