2016 m. liepos 14 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.07.14


Labas vakaras, mano brangieji, šiandien Beauty Talk rubrika irgi vėlai vakare, toks oras nenuteikia produktyviam darbui, norisi patogiai įsitaisyti ant sofos ir žiūrėti serialus. Aš užsikabinau ir pastoviai žiūriu laidą "Du Barai", tiesiog prisiminu senus barus Palangoje, senus dalyvius ir kaip buvo faina. Taip, barai jau nebe tokie, tačiau vistiek žiūriu, iš įpročio tikriausiai. Tačiau šiandien iš pat ryto tvarkiau ir blizginau namus, o kaip kitaip, jeigu ateina svečiai, ne kas kitas, o kitas blogeris, todėl ir prie blogo rašymo prisėdau tik dabar. Rubrikoje daug drabužių derinukų, naujos ir madingos tendencijos, plius ryškių manikiūrų lakavimo variantai.






Beauty Talk rubriką noriu pradėti Patricijos įrašu kodėl nereikia pirkti panaudotos kosmetikos. Pilnai sutinku, tačiau vistiek perku, dažniausiai kvepalus. Manau tai mažiausia nuodėmė mano beauty gyvenime.



Einant  į miestą, dažniausiai, mano drabužių pasirinkimas labai paprastas, laisva suknelė arba džinsai, kėdai ir batai be kulno. Sandros bloge skaitome apie drabužių derinukus kiekvienai dienai, o mano komplimentai Sandros papuošalui, tobulas, tiesiog tobulas.


Pagaliau Ieva pradėjo vėl rašyti blogą, linkiu atrasti daugiau laiko tam reikalui. O mes žiūrime naujo drabužių derinuko nuotraukas.



Kai pamačiau Darjos nuotraukas, galvojau, o Dieve, man irgi skubos tvarka reikia panašaus sijono. Niekada negalvojau, kad juodai-baltas sijonas gali taip gražiai atrodyti su geltonos spalvos palaidine.


Kam geltona, o kam ir oranžinė... Simonos drabužių derinukas tobulas vasarai, labiausiai patiko rankinė ir auskarai, daugiau nuotraukų Simonos bloge.


Vasarą atostogų ir ryškaus manikiūro metas, tačiau nesinori lakuoti nagus kas 2-3 dienas, juk atostogos. Taip, sutinku, egzistuoja gelinis lakavimas, tačiau visiškai nesinori prisirišti prie meistrės, vietos ir būtinumo taip daryti. Išeitis yra, apie naujus Orly Epix nagų lakus skaitome Modestos bloge.


Dar viena porcija ryškių manikiūrų ir nagų lakų Gėlėtos kosmetinės bloge. Aš niekada nepirkau Golden Rose nagų lakų, kažkaip nepasitikiu, net nežinau kodėl.





Karolinos bloge skaitome apie naujas MATRIX plaukų priežiūros priemones, aš jau esu išbandžiusi Mess maker, man labai patiko.


Morta savo blogo skaitytojams pasakoja apie Sleek AU Naturel šešėlių paletę, turiu, naudoju, bet tai nėra mano mėgstamiausia Sleek šešėlių paletė. Aš abiem rankom už Arabian Night.



Viena iš įdomiausių temų, kiek priemonių naudojame kiekvienos dienos makiažui. Aš sakyčiau kiekvienai dienai naudoju kreminę pudrą, pieštuką antakiams, tušą ir lūpų blizgį. Na o proginius makiažus darau labai ilgai ir kruopščiai, tiesiog žinau, veido odai ir reikia išeiginių ir poilsio dienų. Ką makiažui naudoja Salomėja, skaitome čia:


Prieš gerą mėnesį laukiau pašte eilėje ir pamačiau baltos spalvos kvepalų buteliuką su užrašu "Lietuvos kvapas", wow, pagalvojau aš, kaip gi kvepia Lietuva? Kokios natos ir pagrindiniai ingredientai? Intriga? Daugiau apie kvepalus skaitome Viktorijos bloge.


Tokia buvo madinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig