2016 m. liepos 6 d., trečiadienis

Biotherm Aquasource Everplump drėkinamasis veido balzamas



Jeigu dar nematėte, noriu pasakyti, visa Biotherm veido priežiūros linija atsinaujino. Aš gavau labai daug priemonių testavimui: pienelį, tonizuojantį drėkinamąjį losjoną, aliejinį prausiklį, micelinį vandenį (vistiek išbandysiu), akių makiažo valiklius, būtent todėl mano veido priežiūros rutinoje dabar karaliauja būtent Biotherm. Apžiūrėjus visus turimus kremus, prisiminiau, kad dar neparašiau atsiliepimo apie Biotherm Aquasource Everplump drėkinamąjį balzamą, kuris gyvena mano kosmetinėje nuo kovo mėnesio, naudojamas ne kiekvieną dieną, o kaip sos priemonę odos drėkinimui.




Biotherm Aquasource Everplump drėkinamasis veido balzamas skirtas visų tipų odos drėkinimui. Labai lengvos tekstūros gelis, kuris akimirksniu susigeria į veido odą, drėkina ir lygina raukšles. Biotherm Aquasource Everplump balzamo sudėtyje dvigubai daugiau naudingų ir veiksmingų komponentų negu bet kurioje Biotherm kosmetikos priemonėje.

Talpa: 40 ml.

Kaina: 34,99 EUR

Kur pirkti: Kristiana ir Douglas

Įpakavimas:







Konsistencija:



Mano nuomonė:

Biotherm Aquasource Everplump įpakavimas labai patogus, man labiau patinka tūbelės, negu paprasti kremai, nes aš 'už' higieniškiškus įpakavimus, juk ne visada aš naudoju menteles, kartais įkišu rankas į kremą. Kaip aš jau sakiau, Biotherm balzamą naudoju kaip SOS priemonę, aš jį gavau pavasarį, kai mano oda buvo pavargusi, išsausėjusi ir jai labai reikėjo drėkinimo. Po savaitės naudojimo mano oda atsigavo, jokių sausų vietų ir šerpetojimų neliko. Vasarą, po atostogų, kai odai po saulės vonių reikia ypatingos priežiūros, aš vėl prisiminiau apie Biotherm Aquasource Everplump. Gelis pakankamai lengvos konsisižtencijos, susigeria akimirksniu, turi malonų gaivų kvapą, nekemšą porų, net labai gerai drėkina odą. Kodėl aš negaliu naudoti Biotherm Aquasource Everplump kiekvieną dieną? Nes gelis mano odai per daug intensyvus, man užtenka kelių naudojimų  ir oda atsigauna, o toliau grįžtų prie savo įprastų priemonių. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad kremas tikrai tinka visų tipų odai, tačiau normalios ir riebios odos savininkės gali naudoti balzamą kaip sos priemonę, o sausos odos savininkės tikrai įvertins drėkinimo efektą ir galės naudoti geli kiekvieną dieną. 


PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig