2016 m. liepos 29 d., penktadienis

BOURJOIS Healthy Balance Kompaktinė pudra


Pagaliau aš pasiruošusi pasidalinti savo nuomone apie labai išgirtą Bourjois Healthy Balance matiškumo suteikiančią pudrą. Garbės žodžio, aš tikrai laukiau stebuklo, tačiau aš gavau ko norėjau?





Gamintojo aprašymas:

Matinis efektas, išliekantis 10 valandų bei odos puoselėjimas. Sudėtyje yra Azijos vaisių: Japoniškas persimonas: sutraukia poras ir pašalina odos blizgesį; Japoniška yuzu citrina: drėkina sausas odos vietas.

Kaina: 10,90 EUR

Kur pirkti: Kristiana, Kosmada, Douglas

Įpakavimas:









Mano nuomonė:

Garbės žodžio, tiek daug gerų atsiliepimų neturi nei viena kompaktinė pudra, BOURJOIS Healthy Balance rekomendavo net Milita per Make Up Lovers, ji naudoja ja atliekant proginius makiažus. Pudros kaina nėra labai didelė, todėl aš nusprendžiau nusipirkti iš išbandyti, gal tai bus mano atradimas. Juolab, juk neturiu nei vienos normalios kompaktinės pudros įsimesti į rankinę (kad būtų su veidrodžiu). Pasakyta, padaryta, BOURJOIS Healthy Balance pudra jau mano rankose. Atspalvių pasirinkimas gana neblogas, aš nusipirkau antrą pagal šviesumą, nes visiškai šviesaus man nereikia, o kiti gana tamsoki. 
Šnekant apie įpakavimą, jis gana paprastas, raudonas, plasitikinis su veidrodžiu, tačiau nėra kempinės. Kur logika? Logiška, jeigu tai kompaktinė pudra aš noriu ją pasiimti su savimi, todėl logiška, kad turi būti bent kempinė. Šitoje vietoje minusas, tai nėra Catrice ar essence kad taupyti su įpakavimu gerinant kokybę.
Tiek to, svarbiausiai rezultatas, gamintojas žada matinį efektą, odos puoselėjimą ir sutrauktas poras. Pudra labai švelnios konsistencijos, maskavimo beveik nėra, matinis efektas išsilaiko apie geras keturias valandas per karštį. Jeigu vertinti efektą, jis nėra visiškai matinis, aš sakyčiau tai sveikos odos efektas, ta prasme rezultatas nebus toks, kaip su Dior Forever (matinis-matinis su geru maskavimu) arba su Make Up Store biria pudra (matinis su glow efektu ir super geru vaizdu nuotraukose). BOURJOIS Healthy Balance labai gera bazinė pudra makiažo fiksavimui su savo pliusais ir minusais. Per daug tikrai nesitikėkite, stebuklo nebus, noriu pridurti, poros kokios buvo, tolios ir liko. 

Šitoje vietoje net nežinau ką pasakyti daugiau, tikėjausi daug, tačiau negaliu pasakyti, kad rezultatas ant veido blogas, tačiau galėjo būti geresnis, todėl taip ir nesupratau, kodėl ši pudra visiems taip patinka.






SHARE:

1 komentaras

  1. Sveiki
    Kokia make up store pudra turejote omenyje?
    Ieskau savo idealios pudros, gal sita atitiks lukescius
    Aciu

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig