2016 m. liepos 31 d., sekmadienis

Foamous Mousse de Parfum kvepalai - putos Heels on Fire


Aš manau visi, kas jau išbandę Foamous putų pavidalo kvepalus, neliko abejingas, nes tiek kvepalų pavadinimai, tiek dizainas, tiek buteliukai, tiek kvapai, viskas tiesiog tobula. Šiandien mano rankose pakankamai saldus orchidėjų ir vanilės ir aviečių aromatas Heels on Fire.




Foamous Mousse de Parfum kvepalai - putos Heels on Fire yra visiškai nauja prancūziškų kvepalų koncepcija. Įprasti kvepalai pakeičia savo formą - tampa lengvos konsistencijos puriomis putomis, kurios paliks neišdildomą įspūdį ir nepakartojamą kvapą! 
Viršutinės natos: Juodoji vyšnia, avietės, slyvos.
Vidurinės natos: orchidėja, frezija, vilkdagis.
Pagrindinės natos: Muskusas, gintaras, vanilė.
Foamous Mousse de Parfum kvepalai - putos Heels on Fire turi ilgai išliekantį efektą ir drėkinantį poveikį. Produkto užtenka maždaug 400 kartų!
Naudojimas. Suplakite, užpurkškite graikiško riešuto dydžio putų ant rankos ir patepkite pulsuojančias vietas. Patekus į akis, nedelsiant praplaukite jas vandeniu. 
Talpa: 100 ml.
Kaina: 17,99 EUR
Kur pirkti: www.topbeauty.lt
Įpakavimas:









Mano nuomonė:
Kaip aš jau sakiau, net grožio dėžutę iš www.topbeauty.lt aš nusipirkau tik dėl šių kvepalų, nes jie patinka tiek man, tiek mano mamai. Neslėpsiu, mano mėgstamiausias Foamous kvapai - šviesiai mėlynas Paper shaker, jis gaivesnis iš visų, Heels on Fire gurmaniškas, saldus vanilės ir vaisių kvapas. Negaliu pasakyti kad labai jaučiais vyšnių žiedai ir slyvos, man labiau jaučiasi avietės, orchidėjos ir vanilė. Kvapas kiek saldokas, tačiau iš kitos pusės labai vaisinis. Kvepalai-putos kvepia pakankamai stipriai (aišku, viskas priklauso nuo kiekio, jeigu užtepsite kvepalus nuo galvos iki kojų tikrai gausite aromatinį šleifą), aš už saiką, todėl mažą putų kiekį paskirstau ant rankų ir vos vos ant kaklo. Man to pilnai užtenka. Putų konsistencija nėra lipni, naudojasi taupiai, todėl labai rekomenduoju išbandyti, ypač vasarą. O Heels on Fire kvapas tikrai patiks vaisių ir saldžių kvepalų mylėtojoms.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig