2016 m. liepos 16 d., šeštadienis

Green Feel Šampūnas išsaugantis plaukų spalvą su įvairių vaistažolių ekstraktais ir Daugiafunkcinis plaukų balzamas su įvairių žolelių ir kviečių baltymų ekstraktais



Dažniausias mano pasirinkimas, profesionalios plaukų priežiūros priemonės, jos tikrai veiksmingos, naudojasi taupiai, skirtos tam tikroms problemoms spręsti. Tačiau kartais, taip smagu prisiminti natūralius kvapus iš vaikystės, ramunėlių nuoviro arba varnalėšų ekstrakto plaukams kvapus, kuriuos ruošdavo mano mama. Būtent taip kvepia ir visa plaukų Green Feel linija. Šiandien mano pasakojimas ir kelionė atgal į vaikyste būtent su Green Feel plaukų priežiūros priemonėmis.






Šampūnas išsaugantis plaukų spalvą su įvairių vaistažolių ekstraktais. Sudėtyje esantys įvairių žolelių ekstraktai rūpinasi plauko struktūra, atstato pažeistą jų paviršių, sustiprina dažytų plaukų atspalvį bei saugo nuo blukimo. Plaukai tampa švelnūs, elastingi, lengvai iššukuojami ir ilgai išlaiko spalvą.






Daugiafunkcinis plaukų balzamas su įvairių žolelių ir kviečių baltymų ekstraktais. Balzame esantys esantys žolelių ekstraktai mažina odos riebalavimasi,  taip stimuliuojama odos mirkocirkliacija ir sudaromos palankios sąlygos plaukams sveikai augti, o sudėtyje esantys kviečių baltymai drėkina galvos odą, teigiamai veikia plauko struktūrą. Plaukai labiau spindi, nesukritę ir gyvybingi išlieka ilgą laiką. 





Mano nuomonė:

Be galo patiko natūralūs žolelių šampūno ir balzamo kvapai, primina senus laikus ir vaikystę, kai mes su mama ruošdavom pačios nuovirus plaukams prižiūrėti. Aš jau esu bandžiusi Lietuvos gamintojų kuriamus šampūnus ir balzamus, galiu pasakyti labiausiai patiko RASA tamsiai mėlynoji plaukus drėkinanti linija, tačiau ir Green Feel tikrai nenusileidžia. Aš labai retai šneku apie sudėtį, tačiau Green Feel šampūno vos ne ketvirtoje vietoje žolelių ekstraktai, tai labai geras ženklas, profesionalių priemonių sudėtyje koks keratinas vos ne paskutinėje vietoje. Noriu pasakyti, kad įpakavimai be galo patogūs, šampūnas pakankamai tirštos, permatomos gelio konsistencijos, pūtuoja nestipriai, aš plauku plaukus du kartus, Balzamas gerai drėkina ir švelnina plaukus, tikriausiai silikonų dėka, tačiau plaukai po naudojimo labai švelnūs ir gražūs. Aš manau, mano išbandytos priemonės tiktų visų tipų plaukams, nes nei šampūnas, nei balzamas neriebina plaukų, drėkina ir gerai plauna.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, labai smagu, kad Lietuvos rinkoje atsirado Green Feel kosmetikos priemonės, jų kainos labai mažos, o kokybė tobula, labai rekomenduoju išbandyti, nenusivilsite.

PR sample














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig