2016 m. liepos 16 d., šeštadienis

Kiehl's Cilantro & orange extract pollutant defending masque


Dievinu naktines kaukes, tikiu, kad naudojant būtent tokio tipo veido kaukes, iš ryto galima atsikeiti su pailsėjusia, lygios spalvos oda. Be galo apsidžiaugiau pamačius naktinės kaukės mini įpakavimą savo dovanų maišelyje po Kiehl's parduotuvės atidarymo. Tikrai nesitikėjau, tačiau tai labiausiai patikusi Kiehl's veido priežiūros priemonė (po dieninio ir naktinio koncentrato).




Naktinė Kiehl's veido kaukė skirta apsaugoti veido odą nuo neigiamo aplinkos poveikio, sudėtyje kartusis apelsino ir kiniškų petražolių ekstraktai.

Talpa ir kaina: 28 ml. - 16 EUR, 75 ml. -32 EUR


Kur pirkti: PC Panorama, Vilniuje, parduotuvė Kiehl's

Įpakavimas:






Mano nuomonė:

Aš girdėjau ir skaičiau be galo daug gerų atsiliepimų apie šias nuostabias Kiehl's veido kaukes, tai buvo numeris vienas Kiehl's veido priežiūros priemonė mano norų sąraše. Kaip ir sakiau, be galo pasidžiaugiau gavus naktinės kaukės mini įpakavimą ir valomosios oranžinės kaukės mėginuką. Mėginukai yra gėris, tai unikali galimybė išbandyti produktą ir apsispręsti, tinka jis tavo odai, ar ne. Oranžinė kaukė labiausiai tinka riebiai odai, mėginuko man užteko keliems kartams, tačiau didelio įspūdžio kaukė nepadarė, nes labai traukia ir sausina mano odą. Naktinė kaukė su apelsinų ir petražolių ekstraktų man be galo patiko. Pradėsime nuo kvapo, jaučiu tik petražolių ir kitų žolelių kvapą, jis gana stiprus, bet po kelių naudojimų priprasti galima. Kaukės konsistencija kreminė, sakyčiau atrodo lyg kaukė būtų labai riebios tekstūros, būtent toks jausmas kai užtepi ją ant veido, tačiau po kelių minučių kaukė susigeria ir jo nebelieka. 
Manau svarbiausiai yra rezultatas, o jis tikrai geras. Po naudojimo veidas pamaitintas (kas ypatingai svarbu vasarą po saulės vonių ir kondicioneriaus), odos spalva ligi, vizualiai veido oda atrodo sveikesnė. Paskutiniu metu aš bandžiau dvi naktines kaukes, Kiehl's ir Lancome, Kiehl's patiko žymiai labiau, nes nesijaučia silikonai, aš jaučiu teigiamą poveikį mano veidui, todėl labai rekomenduoju išbandyti.

PS. po kaukės naudojimo būtina naudoti priemonės su SPF filtrais, nes kaukės sudėtyje yra ir AHA rūgštis. Kaukę rekomenduojuama naudoti 2-3 kartus per savaitę.









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig