2016 m. liepos 7 d., ketvirtadienis

Kiehl's naujienos


Žinote, kodėl man labai patinka būti blogerė? Nes sužinau apie naujienas pirma, dar geriau ir smagiau, turiu galimybę išbandyti jas pirma, o taip pat papasakoti apie tai savo skaitytojams. Šiandien per pietus aš skubėjau į PC "Panorama", vienintelę Lietuvoje Kiehl's parduotuvę, ten manęs laukia naujienų pristatymas. Mes jau nespėjome susipažinti su visų Kiehl's asortimentų, tačiau naujienos tikrai pradžiugino, nes plaukų priežiūra, mano silpnybė, ir kiek mano vonioje nebūtų šampūnų ar aliejų, aš noriu bandyti dar ir dar, naktinis veido pilingas, kuris tinka visų tipų odai manau patiks kiekvienam, drėkinamasis veido purškiklis- vasaros 'must have', na o apie spuogus jau net nėra ką sakyti, net man pasitaiko. Kviečiu skaityti mano naują įrašą ir susipažinti su Kiehl's naujienomis.

Kol aš laukiau pristatymo (o aš pastoviai ateinu viena iš pirmųjų tam, kad padaryti nuotraukas), dar kartą apžiūrėjau lentynas, gal ką nors įdomaus praleidau praeitą kartą, juk manau ne tik man, bet ir Jums labai įdomu smulkiau apžiūrėti Kiehl's parduotuvės asortimentą.

Noriu priminti, kad kiekvienam čia atlekiamas odos būklės tyrimas ir siūloma penkių minučių konsultacija, taip pat gausite ir mėginukų, kurie tinka būtent jūsų odos tipui. Manau taip geriau ir lengviau išsirinkti.



Tiesą sakant, aš labai daug laiko praleidau prie vyriškos kosmetikos stendo, nes aš turiu ką naudoti iš Kiehl's, o vyras ne, reikia skubos tvarka taisyti padėtį, kai būsiu Panoramoje, būtinai paprašysiu mėginukų.



Žinote, kas yra labai svarbu vasarą? Odos drėkinimas, apie tai negalima pamiršti net turint riebią ir probleminę veido odą


Girdėjau labai daug gerų atsiliepimų apie plaukų priežiūros priemones, be galo norėjau išbandyti (nežinojau, kad šiandien bus ir naujienos plaukams).



Na ir tai, dėl ko susirinkome, Kiehl's Nightly Refining Micro-Peel Concentrate.  Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad Kiehl's kompanijos atstovai atliko tyrimą, paaiškėjo, kad vis daugiau ir daugiau žmonių domisi salonuose atliekamomis procedūromis ir veido pilingais, tačiau pagrindinis tikslas buvo toks, sukurti pilingą, kurį galima būtų naudoti kiekvieną dieną nepriklausomai nuo odos tipo. Tai efektyvi odos atnaujinimo priemonė nakčiai, aliejinės konsistencijos, kvapo beveik nėra, kaip aš jau sakiau, tinka visų tipų odai, tačiau (man atrodo tai jau visi žinome), kad po reikia naudoti priemones su SPF filtru. 

Išskirtinumas: 
Atkuria odos švytėjimą;
Pagrindinis ingredientas - bolivinės balandos ekstraktas, taip pat kaktusų ekstraktas, fitino rūgštis, vaisių rūgštis.
Lygina odos atspalvį;
Tinka net jautriai odai



Kaip turėtų atrodyti veido odos priežiūros rutina vakare: prausiklis, tonizuojantis losjonas, pilingas, serumas arba kremas, paakių kremas.

Skamba labai įdomiai, pabaigiu įrašą ir einu išbandyti, savaime suprantama, papasakosiu apie rezultatus bloge




Kaip aš jau sakiau, nepriklausomai nuo sezono odos drėkinimas yra būtinas, kartais vien kremo ir drėkinamojo serumo ar losjono neužtenka. Kiehl's pristato dar vieną naujieną - Cactus Flower & Tibetan Ginseng Hydrating Face Mist. Aš manau purškiklis skirtas ne tik odos drėkinimui ir atgaivinimui, bet ir makiažo fiksavimui, tokias priemones būtina naudoti toms, kas naudoja mineralinę pudrą. Atlikus makiažą užfiksuojame jį su purškikliu ir nesimato pudrinis sluoksnis, veidas gaivesnis, o makiažas atrodo natūraliau. Be to, purškiklis turi labai malonų aromatą, aš jaučiu levandas.



Spuogai, ech, tie spuogai. Šnekame ne apie paauglystes spuogus ir riebios odos priežiūrą, šnekame apie saugusiųjų aknę. Ne paslaptis, kad net man pasitaiko spuogų dėl streso ir neteisingos mitybos, todėl be galo apsidžiaugiau gavus būtent šitą produktą testavimui. Jis veikia kaip sos priemonę, reikia tepti tiesiai ant spuogo, aš darau tai nakčiai, išbandysime ir pažiūrėsime kaip jis veikia.



Na ir malonioji dalis, plaukai ir jų priežiūra. Linija skirta sausiems, nepaklusniems, linkusiems garbanotis plaukams, kaip tik man. Sudėtyje argano ir atalių aliejus, o linijoje - šampūnas, balzamas -kaukė, aliejus plaukų galiukams. Noriu priminti, kad naudojant plaukų aliejuką ant sausų plaukų- mes palengviname šukavimą ir suteikiame plaukams blizgesio, o naudojant ant šlapių, maitiname plaukus iš vidaus. Negaliu nepaminėti tobulo šios linijos kvapo, tai 1001 naktis jūsų vonioje, saldus rytietiškas aromatas, aš jau spėjau užtepti aliejuką ant savo plaukų galiukų, jie tikrai minkštesni irne tokie sausi.




Ką noriu pasakyti pabaigai, tik priminti, kad Kieh's siūlo savo pirkėjams ir kelioninius mėgstamiausių produktų įpakavimus, todėl nereikia vežtis su savimi didelio prausiklio arba pilnos talpos šampūno.





Tokios Kiehl's parduotuvės naujienos, aš einu tepti ant veido naktinį pilingą, o Jums, mano brangieji, linkiu gero vakaro.










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig