2016 m. liepos 7 d., ketvirtadienis

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ akių vokų šešėlių rinkinys (spalva Pink Chocolate) ir ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ ilgalaikis akių pieštukas (spalva Plumberry)


Kartais testavimas užtrunka kelis mėnesius, o kartais ir ilgiau, nes kiekvieną kosmetikos priemonę norisi išbandyti, pažiūrėti kaip atrodo dienos šviesioje, vakariniame makiaže, kiek išsilaiko ir kokia kokybė. Taip buvo ir su Artistry, man labai patiko spalvos ir kokybe, o apie rezultatą pašnekėsime šiandien.





ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ akių vokų šešėlių formulę sudaro:
  • Sferinė pudra padeda tolygiai padengti priemonę.
  • Ypač maži pigmentai suteikia idealią spalvą.
  • Perlai sustiprina šviesos atspindėjimą.
  • Levandų žiedų vaškas padeda padengti jautrius akių vokus.
  • Pink Chocolate - švelnios pastelinės smėlio spalvos akių vokų šešėliai su rožiniais atspalviais (suteikiantys tviskesio) akių paryškinimui; blizgūs kavos latte spalvos akių vokų šešėliai (suteikiantys metalo žvilgesio) akių akcentavimui; tamsios rudos spalvos su vario blizgesiu akių vokų šešėliai (suteikiantys metalo žvilgesio), skiri pabrėžti akis.

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ ilgalaikis akių pieštukas idealiai papildo ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ akių vokų šešėlių kvadratėlius. Dviejų galų dizaino dėka šis pieštukas taps pagrindine priemone, padėsiančia susikurti nuostabius įvaizdžius, o daugybė matinių ar tviskančių atspalvių išryškins akis. Kreminė pieštuko formulė ir intensyvi, puikiai išsilaikanti spalva tolygiai pasidengia ir neblunka bei nesubėga į raukšleles.

Daugiau informacijos: https://www.amway-lithuania.com











Mano nuomonė:

Noriu pradėti nuo to, kad įpakavimas ir šešėlių papildymas parduodami atskirai. Na taip, pudros papildymas aš puikiai suprantu, tačiau kiek turi praeiti laiko, kad pasibaigtų šešėliai?  Logiškai, kad yra žmonių kurie nori tiesiog šešėlių be įpakavimo ir sutaupyti pinigų, todėl šitoje vietoje (iš kitos pusės) manau pliusas. Šnekant apie patį įpakavimą noriu pasakyti, kad jis nelabai praktiškas, tačiau labai gražus. Auksinis, sunkus, tačiau plastikinis, su veidrodžiu ir labai didele A raide. Labai smagu, kad gamintojas pasirūpino juodos spalvos veliuriniu maišeliu, kuris tinka antspaudams nuvyti, nes jie tikrai lieka ant dėžutės. 
Šešėlių atspalviai man ne galo patiko, be pieštuko dramos tikrai nepadarysi, tačiau spalvos nors ir šviesios labai geros kokybės, pigmentacijos,puikiai sklaidosi ir yra satininės konsistencijos. Ant mano rankos ir akių šešėliai su šešėlių pagrindu, kitaip nerizikuoju, tačiau labai smagi detalė - didžiausią atspalvį galima naudoti vietoje higlighterio skruostams paryškinti. 
Man labiausiai patiko tamsiai violetinis pieštuko atspalvis, minkšta konsistencija ir pigmentacija. Pieštukas labai lengvai perduoda atspalvį, brėžti liniją patogu. Neslėpsiu, pieštukas tapo mano favoritu, nes violetinis atspalvis idealiai tinka prie rudų akių.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tai, kad tikrai nesitikėjau tokios kokybės ir pigmentacijos iš Artistry, labiausiai patiko pieštukas, šešėliai patiko, tačiau jų įpakavimas turi ir minusų.









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig