2016 m. liepos 7 d., ketvirtadienis

PUPA Made to Last Lip Duo (spalva 004, 006, 009)


Labas rytas, mano brangieji, matiniai lūpų dažai ir blizgesiai be galo populiarus, tačiau man labai patinka ir blizgios, ryškios spalvos, tik viena bėda, tokio tipo lūpų dažai būna bet kur: ant dantų, smakro, nosies, žandų, tik ne ant lūpų. Smagu būtų jeigu gamintojas pasiūlytų veidrodinį spindesį ir ilgalaikį rezultatą. Pagaliau mano noras buvo išgirstas, aš jau pasakojau savo bloge apie PUPA Made to Last Lip Duo matinius lūpų dažus ir vienos pusės ir permatomą blizgesį iš kitos, man jie taip tiko, patiko ir įtiko, kad mano rankose dvi naujos spalvos: nude rožinė ir ryškiai raudona.





Spalvų pasirinkimas labai didelis, manau kiekvienas galės sau išsirinkti


Spalvos:











Spalva  004 Geranium Fuchsia






Spalva  006 Fire Red





Spalva  009 sweet pink






Mano nuomonė:

Tiesą sakant, aš negaliu pasakyti kuria spalva man patinka labiausiai, ir čia jau tikrai nėra favorito, nes PUPA Made to Last Lip Duo kokybė nepriklauso nuo spalvos, visų spalvų kokybė gera, nesausina lūpų, atrodo be galo ryškiai ir gražiai. Užtepus permatomą blizgesį lūpos įgauna veidrodinio spindesio, nereikia nei pieštuko, nei papildomų priemonių, o rezultatas išsilaiko apie geras 4 valandas. Vienu žodžiu, galima gerti kavą arba valgyti lengvus užkandžius (nuo riebaus maisto blizgesys nusivalo greičiau) ir negalvoti apie lūpų dažus, nes lūpos atrodo tobulai. 
Naudojimo principas labai lengvas, reikia užtepti matinius lūpų dažus, palaukti kelias sekundes kad išdžiūtų, užtepti blizgį (aš po naudojimo nuvalau lūpų dažų likučius nuo blizgesio šepetėlio) ir viskas, galima džiaugtis tobulu rezultatu kelias valandas.
Ar rekomenduoju? Tikrai taip, tai tobuliausia šios vasaros naujiena. Jau greitai Kosmada ir Kristiana parduotuvėse.











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig