2016 m. liepos 18 d., pirmadienis

Lancome SHINE LOVER Puoselėjantys lūpų dažai


Nors aš jau mačiau tobulas Promo rudens Lancome kolekcijos nuotraukas, aš kol kas pasakoju apie vasaros kolekciją. Juk dabar vasara, nereikia taip anksti galvoti apie rudenį, nors kolekcija neišeina iš mano galvos, kokia ji tobulai graži. Šiandien šnekėsime apie Lancome Shine Lovers lūpų dažus, mano atspalvis iš limituoto vasaros kolekcijos, tačiau drąsiai galima išsirinkit panašų ir iš pagrindinės, kuri yra prieinama kiekvienoje Douglas ir Krisnianos parduotuvėje.


Gamintojo aprašymas:



Puoselėjantys lūpų dažai
Sveikų lūpų žvilgesys ir gaivios spalvos
Lūpų balzamo patogumas
8 valandų drėkinimas
Gražių lūpų paslaptis slypi nuostabioje spalvoje ir nepriekaištingai prižiūrėtoje lūpų tekstūroje. Pagaliau abu šie komponentai susijungė vienoje lūpų dažų formulėje - naujuosiuose Lancôme Shine Lover. 
Ypatingos formulės dėka, Lancôme Shine Lover lūpų dažai ne tik suteikia nuostabų atspalvį, tačiau ir puoselėja lūpas jas drėkindami, suteikdami spindesio bei išlygindami jų paviršių. Sudėtyje esanti hialurono rūgštis intensyviai drėkina lūpas, erškėtrožių aliejus maitina bei minkština lūpas, o apsauginis gelis saugo nuo kenksmingų išorės veiksnių. Shine Lover lūpų balzamą primenanti tekstūra drėkina lūpas ištisą dieną, o lūpų dažų žvilgesys ir skaisčios spalvos suteikia švytėjimo veido odai!
Kaina: 25,95 EUR

Kur pirkti: Dougas ir Kristiana

Įpakavimas:










Rezultatas:






Mano nuomonė:

Aš negaliu pasakyti, kad tai 100% klasikiniai lūpų dažai, ne, čia labai lengvos tekstūros lūpų dažai-blizgesiai, būtent tokie, kurių reikia vasarai. Jeigu reikėtų palyginti, konsistencija labai panaši į Chanel COCO Shine, YSL Rouge Volupte, Dior Addict Lipstick. Jau tikriausiai supratote, apie ką aš šneku. Tai nesvari gelio konsistencija, apgaulingas atspalvis įpakavime ir visiškai kitoks, neryškus ir malonus ant lūpų, ypatingas lūpų odos puoselėjimas ir drėkinimas, visai tai Lancome Shine Lover. Taip, nereikia tikėtis kad spalva išsilaiko ilgai, tikrai ne, apie kelias valandas, tačiau lūpų dažų pigmentas kiek susigeria į lūpas, todėl atspalvis susivalgo ne taip greitai. Noriu pagirti  gražius atspalvis ir malonų vaisinį aromatą (gal skonį ir kvapą turi tik mano limituoto leidimo lūpų dažas? Nežinau, tačiau man be galo patiko).
Negaliu nepaminėti be galo stilingą baltą įpakavimą su sidabrinės spalvos Lancome logotipu.
Ar rekomenduoju? Tikrai taip, jeigu turite galimybę, labai rekomenduoju atkreipti dėmesį į Lancome vasaros kolekciją, arčiausiai galima apžiūrėti Rygoje Stockmann parduotuvėje, juk Jurmalos kurortas žymiai gražesnis ir stilingesnis  negu Palanga, todėl why not?



PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig